Artık Ucuruyorum. (Video)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oğuzz26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
MAŞALLAH

S.a,
Öncelikle kuşlarınız hayırlı olsun keyifli izlemeler.

Videonun genelinde takla atan ve ilk inen kuş , yeni başlamış , uçurulup nefeslenmesi ve iyi bir antremanla keyifli bir zaman geçirmenizi sağlayabilir.Düz uçumunu rahat yapmaya başladığında tek başına kaldırılması gerekli.Toplu uçurulduğunda kendisini sadece düz uçuma vererek sefer sayısını azaltacaktır.
:slm:

s a hadi hayırlı olsun Oguz çok sevindim güle güle uçur besle paylasım için tesekkürler

Haydi hayırlı olsun Oğuz.
Sonunda kümesi kurup kargaları kovalamaya başlamışsın.
Biri ikisi zere girer gibi yapıyorlar.
İki hafta iyi antrenmanla yoklamaya başlarlar sanki.
Güzel günlerde uçurur seyretmeniz temennisiyle...
Khalid

İlk inen kuş diğerlerine göre biraz daha ön plana çıkmış. Düzenli Antrenman ile çok daha iyi olacaktır. İlk konan kuş, konduğu yerden ne kadar zaman sonra geldi ?

uumuut' Alıntı:
İlk inen kuş diğerlerine göre biraz daha ön plana çıkmış. Düzenli Antrenman ile çok daha iyi olacaktır. İlk konan kuş, konduğu yerden ne kadar zaman sonra geldi ?
Ac ucurduğum için fazla durmadı.Ee tabii gelmek için bi 15 dk civarı uğrastı.Dediğim gibi ac ucurduğumdan kondukları yerde fazla durmuyorlar.

Khalid' Alıntı:
Haydi hayırlı olsun Oğuz.
Sonunda kümesi kurup kargaları kovalamaya başlamışsın.
Biri ikisi zere girer gibi yapıyorlar.
İki hafta iyi antrenmanla yoklamaya başlarlar sanki.
Güzel günlerde uçurur seyretmeniz temennisiyle...
Khalid
Tesekkür abi tavsiyelerin için :)

kuscu_marik' Alıntı:
s a hadi hayırlı olsun Oguz çok sevindim güle güle uçur besle paylasım için tesekkürler
Aleyküm selam abi.İyi dileklerin için tesekkür ederim. :))

Nemutlu negüzel keyife uçurun , Maşallah. selamlarŞEREF

oğuzz26' Alıntı:
uumuut' Alıntı:
Ac ucurduğum için fazla durmadı.Ee tabii gelmek için bi 15 dk civarı uğrastı.Dediğim gibi ac ucurduğumdan kondukları yerde fazla durmuyorlar.

İyi etmişsin tok gitse orda yatacak gibi. Düzenli uçumla bence çok daha iyi olacaktır. Videoları çektikçe paylaşırsın.

Geri