ARTIK YAVRU UÇARAMADIĞIM İÇİN KALAN SON DÖNEKLERİM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DÖNEKCI35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

DÖNEKCI35

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
UĞUR GENÇ
Meslek
ŞUBE SORUMLUSU
İlgi Alanı
Köpekler
Evet artık tam olarak olmasada dönekçiliğe son veriyorum çünkü etrafımdaki tutakçılar sağolsun. Bunlarda son kalanlar çünkü saya beslemeye başlıyorum artık

Ekli dosyalar

• SAM_2727.JPG
    SAM_2727.JPG
    924.9 KB · Görüntüleme: 1,589
  • SAM_2759.JPG
    SAM_2759.JPG
    914.7 KB · Görüntüleme: 1,581
  • SAM_2760.webp
    SAM_2760.webp
    422.2 KB · Görüntüleme: 1,570
devamı

Ekli dosyalar

• SAM_2764.webp
    SAM_2764.webp
    503.8 KB · Görüntüleme: 1,582
  • SAM_2766.webp
    SAM_2766.webp
    577.8 KB · Görüntüleme: 1,582
  • SAM_2771.webp
    SAM_2771.webp
    500.3 KB · Görüntüleme: 1,501
Çok güzeller abi.Maşallah.Bendede var 1 çift.Ben bahçede besliyorum daha bir güzel oluyor döndürmesi. :evet:

hakanfiliz' Alıntı:
Çok güzeller abi.Maşallah.Bendede var 1 çift.Ben bahçede besliyorum daha bir güzel oluyor döndürmesi. :evet:

bilmem mi kardeşim ama artık canıma tak etti hastalık bi yandan tutakçılar bi yandan bezdirdiler artık bundan sonra yerde beslicez artık :sinirli:

Yakın çevrenizde kuş besleyen çok ise dönek beslemek riskli tabi, pırıltıya en çok bakan hayvandır dönek.

Maşallah son resimdeki sürgülü pek heybetli duruyor. Dolapçıyı tavsiye ederim benzer stilde dönüş ve daha sağlam kan.

aslında aklımdan geçen de o ama daha önce hiç beslemedim ve uçuşlarını görmedim birde izmirde belli yerlerde var onlarda astronomik rakamlar söylüyorlar fiyat olarak

Hayvanlar güzel kardeşim maşallah.Fakat sende bezmişsin bu çocuk çocuklardan. Tutakçı doldu heryer gözümüzün önünde kuşu tutuyorlar gidip istiyoruz yok diyor akşamına tele satıyorlar yaşları daha 1-14 bezdirdiler bizi hayvanlardan. Tavuk besler gibi yerde bakıcaz artık ..

Bence çevrenizdeki kuşçularla yakın arkadaş olmalısınız ki döneği indirdiğinde gidip alasınız. Aksi taktirde vermeyebilirler. Sırf bu kuş yakalama yüzünden kavgaya şahit oldum bi abimin kuşunu karşıdaki kuşçu yakalıyor hatta daha genç 16 17 yaşlarında , bizim abi gidiyor kuşu istemeye vermiyor bana gelmedi falan diyorlar. O çocuk ben yakalamadım kuşu falan deyip abisini çağırıyor neyse olay büyüyor , ardındanda bizim abi onların kuşunu yakalayınca kuşlarını onlara vermedi . Böyle şeyler olmasa rahatça kuş uçurup indirebilsek eminim ki herşey daha güzel olur. Saygılar..

Yokbe kardeşim arkadaşta olsan alayı aynı. Tutakçılık değilmi adamlar işi ticarete dökmüş. Senin kuşu yakalıcakta gidip satıcak ya sigara alacak ya evine ekmek alacak. İşi gücü yok akşama kadar av peşinde adiler.

Tutakçıların tek bir yorumu vardır "%99.9 u şerefsizdir"..
Ben bunları güvercin sever sınıfına sokmuyorum.

aynen bunlar güvercin sevgisinden felan haberleri yok bence akşama kadar kümesin başında oturuyolar 50 tane karma kuşları var azman saya taklacı havadan ne geldiyse artık uçan bi şey görmesinler hemen sopayı vuruyolar yere kuşları zaten 24 saat aç kuşun üstüne bi avuç yem bütün kümes kuşun üstünde. Bunu yapan adamlarında çoğu emekli torun tombalak sahibi birde anlamadığım bi şey var bu adamlar hiç mi kuş kaçırmaz

Geri