AŞI TEMİNİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hacı levent
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
levent mert
Meslek
yönetici
İlgi Alanı
Kuşlar
Arkadaşlar aşı temininde sorunlar var gibi görülüyor
0 216 593 4441 nolu telefon Türkiye genelinde aşı ve ilaç temin eden veteriner firmasının merkez santrali. Burayı arayıp aşı istediğinizde sizin adresinize yakın bölge sorumlusunu ordanda en yakınınızdaki bayii veterinere ulaşıyorsunuz.
ben İzmirde Yunus beye (0 533 0909662) ondan da bornovada özkanlar da veteriner Mehmet Aslana ( 0 532 251 3224)ulaştım bu yolla.
Güvercinler için veba aşısı 0,3 doz 100 lira
4 lü aşı 0,3 doz 225lira
Aşı pazardan sergiden mezattan alınmaz.soğuk zincirle taşınıp nakledilir.Diğer ilaçlar gibi olmaz.Kullanınca da soğukta muhafazasına devam edilir.
1500 tane kuş için bu paralar çok değil.hele kullanmak zorunda olduğumuz ilaçlara verilen paralar ile kaybettiğimiz kuşları da düşünürsen bedava.3-5 arkadaşa 2 yıl yeter bu aşı.

aşıları 2-3 yı luzun süre oalrak kulanmayınız. 3-4 kişi toplanıp ona göre temin ediniz ve kutuyu actımmı 1 seferde biterse güzel olur taze ve diri aşı olur saha saglıklı sonuc alınır ben 1 yıllık asının vuruldugunu duydum sonuc vurulmasaydı daha ıyı olurdu dıyebılırım % 80 ınden fazlası oldu kusların kalanlarında hıc bırının direnci kalmadı ufak bir ishalde salgın cıkarttılar ortaya.

ben aşımı daima veterinerden alıyorum. ve alırkende 2-3 kişi oalrak alıyoruz. daha saglıklı sonuclar elde ediliniyor. bu sene 2 kus kaybettim hastalıkdan oda kurugan hastalıgından 1 ınde ası yoktu dıgerınınde ası suresi geçmişti ve gece havada kaldı ucmakdan ondan sonra hastalık ve ölüm kacınılmaz oldu ondan ufak yavrulara hıc bısey olmadı ama.

Levent bey aşıların isimlerini söyler misiniz?bir de 25 günlük yuvadaki yavrularada yapılabilen aşılardan mı bunlar ?bilgi verirseniz seviniriz

:tamam:
[email protected]' Alıntı:
http://www.kuscular.org/guvercinlerde-bakteri-ve-virus-hastaliklari/haydi-turkiye-guvercinler-a-s-i-y-a-t22319-30.html

LEVENT ; KONUYU İKİYE BÖLMEYELİM ..GÜZEL PAYLAŞIMLARINIZI DİĞER BAŞLIKTA BİRLEŞTİRELİM..
SEVGİLERİMLE

Geri