AŞI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haritaci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

haritaci

Üye
Siteyi ziyaret et
SLM USTATLARIM BEN BU GÜVERCİN ÖLÜMLERİNDEN BIKTIM NEKADAR İYİ BAKSAMDA YİNE ÖLÜYORLAR TÜM İLACLARI KULLANDIM AMA BİR ÇÖZÜM BULAMADIM TÜM KUŞLARI ELDEN CIKARDIM YAKIN BİR DOSYUMDAN 20 TANE YAKIN YAVRU GÜVERCİN GELECEK BUNLARA ASI YAPTIRMAK İSTİYORUM BÜTÜN HASTALIKLARA KARSI VARMI BÖYLE BİR ASI VARSA İSMİNİ ÖGRENE BİLİRMİYİM BURDAKİ VETENİRLERE GÜVENİM KALMADI GÜVERCİNLERİ BASİTE ALIYORLAR İLAC İSTİYORUM BANA TAVUK BÜYÜK BAŞ İLACLARI VRİYORLAR BUNLARIN DOZUNU AZ VER ETİLİ DİYORLAR BENDE ASI YAPMAYI ÖGERENDİM ŞİMDİ İLAÇ ARIYORUM BİLDİGİNİZ BİR AŞI VARMI TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM GSM_05428036838 [email protected]

YAVRU KUŞLARLA YİNE SORUN YAŞARSIN SAĞLIKLI DAMIZLIKAL TAKIM HALİNDE ONLARLA YENDEN BAŞLA ÜZÜLMEDEN

damızlık beslemekten bıktım sadece ucurmak için besleyecem bana bir aşı ism iveren arkadas yokmu aykutbey bugun siteye girmedi galiba yoksa o cevap verirdi

cevap veren yokmu arkadaslar

Arkadaşım aşının bir çok çeşidi var, yurtdışından ithal edilen veba salgınları için colombovac aşısı vardı şu anda aşı piyasada yok ilaçlar ruhsata girdiğinden getirelemiyor, şu anda tavukculuk sektöründe kullanılan süt aşıları kullanıyoruz.Bir de bu aşının saklama derecesi var -2 ile +7 derece arasında ona göre tedbirini al.Aşağıdaki adresi incele aşılar hakkında bilgin olmuş olur.

http://www.medicavet.com/index.php?page ... 1&w_id=594

Geri