asker emre

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan antısılance
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
emre küçük
Meslek
doğalgaz tesisat
İlgi Alanı
Kediler
arkadaslar yarın saat 18.45 de vatani görevimi yapmaya ıspartaya gidiyorum bu sitede kusculuk namına bırcok seyler ogrendık cok güzel paylasımlar oldu herkese ayrı ayrı tesekkur ederım site kurucusunada ayrı bır tesekkur etmek ıstıyorum herkeze kazasız belasız ucurmalar dılerım saygılarımla

Emre , bu havada askere gidilmez, cok soğuk:)

Allaha( c.c), emanet ol, hayırlı tezkereler sana.

ALLAHA emanet ol emre izine geldiğin zamanda inşallah emanetlerini alırsın benden ALLAH banada askere gitmeyi nasip eder inşallah vatan borcumuzdur yapmamız gerek kendine iyi bak ALLAHA EMANET OL

EMRE KALENDER

gökay' Alıntı:
Emre , bu havada askere gidilmez, cok soğuk:)

Allaha( c.c), emanet ol, hayırlı tezkereler sana.
daha ne olsun be nizam abi karal devre işte 89/1 :oley: :oley: :oley: sağol abi

sarıkır4141' Alıntı:
ALLAHA emanet ol emre izine geldiğin zamanda inşallah emanetlerini alırsın benden ALLAH banada askere gitmeyi nasip eder inşallah vatan borcumuzdur yapmamız gerek kendine iyi bak ALLAHA EMANET OL

EMRE KALENDER
sağolsın adaş ben unutmadım onları merak etme nasip olursa geleceğim insallah saygılar

Emre bu havada Ispartanın soğukları çekilmez ama ne yapacaksın Vatan borcu, Allah a emanet ol. Allah sizleri korusun, Hayırlı tezkereler nasip etsin İNŞALLAH

Emre kardeşim hayırlı teskereler, biran önce gidip gelmen dileğiyle :)

Bende yarın saat 23.00 de kayseriye vatani görevimi yapmaya gidicem . hayrlısıyla ..

bende tam 2 sene önce oraya gittim 87/1 kral devre...ama çok kötü yere düşmüşsün hayırlı teskereler.

Hayırlı teskereler kardeşim.
Güle güle git , güle güle gel.Oralarda bir ihtiyacın olursa hafta sonu çıktığında siteden burdan yazarsan elimizden geldiğini yapmaya çalışırız.

çok teşekkürederim ömer abi sağol :)

askerlik iyi gidiyor nizam abi , keyifli ve eğlenceli :)

abi güle güle git güle güle gel abi inş. YÜCE ALLAHIM banada yaşatır o günleri inş. en büyük isteğim o
KUBİLAY saygılarımla......

inş kubilay kardeşim. Komando olmak herkese nasip olmaz :D

Geri