ASKERE GİDİYORUM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Serkan BONCUK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 32
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

Serkan BONCUK

Gold Üye
www.facebook.com
Ad Soyad
Serkan BONCUK
Meslek
Otomotiv
İlgi Alanı
sayın kuşçular Org ailesi abiLerim Ve kardeşleiM ben bugun gidiyorum askere usta birligime yaklaŞık olarak 200 günn falan kuşlarımın yanında olamıcam dolayısıylada siteden uzak kalıcam hergun hergun takip edemicem şimdiden herkesin BOl yawruLu ve saGlıklı sEzonlar gecirMelerini diLerim hoŞÇaKaL'ın

ALLAH hayırlısıyla gidip hayırlısıyla gelmeni nasip etsin.

Kardeşim şimdiden hayırlı teskereler. Allah hayırlısıyla gelmeni nasip eder inşallah.

Allah'a elanet ol.

hayırlı teskereler dılegıyle ugurlayalım serkan senı.

Sağ salim gidip gelmen dileğiyle hayırlı tezkereler kardeşim.

Serkan kardeşim, sana vatani görevinde başarılar dilerim.Allah c.c. Sevdiklerine tez kavuştursun seni.
Selametle.

ALLAH' a emanet ol, milletimizin koruyucusu düşmanlarımızın korkulu rüyası olman dilekleriyle ,tez sevdiklerine kavuşursun sağlıcakla git sağlıcakla gel, :oley: :slm:

Hayırlısı neyse o olsun abicim. Hayırlısıyla git gel inşallah

Allah'a elanet ol.

kardeş hayırlı teskereler allah güle güle gidip gelmeyi nasip etsin!

herşey için sagolun abilerim kardeşlerim hepinize çok teşekkür ederim görevime başladım hafta sonları çarşıya çıkıp sitede ugrucam artık herkez kendisine çok iyi baksın ve kuşlArıNA :heyo:

Serkan kardeşim öncelikle askerliğin hayırlı ve uğurlu olsun.Ne mutlu bizlere ki bu şerefli görevi yerine getirme şansına sahip,kahraman Türk evlatlarıyız.Allah bu kutsal görevimizde hiçbirimizi utandırmasın kardeşim.Hayırlı tezkereler dilerim,Allaha emanet ol.

eywallah gökhan abim sagolasın görevimiizi yapmaktayız bursanın neresindensin abi sen

Allah esirgesin; tüm görünür görünmez kazalardan inşallah .
Sağlıcakla gidip dönmenizi temenni ediyorum ...
Bu kutsal görevi layıkı ile yapıp göğsünüzü gere gere yeniden aramıza katılmanızı bekliyoruz burada , tüm kuşcular .org camiası olarak ..
Hadi bakalım yolunuz , bahtınız açık olsun .. selamlar ŞEREF

serkan boncuk' Alıntı:
eywallah gökhan abim sagolasın görevimiizi yapmaktayız bursanın neresindensin abi sen
Ben beşevlerde oturuyorum Serkan kardeşim.Sen nerelerdensin peki?

sana şimdiden hayırlı teskereler.sağlıcakla git ve gel.
saygılar.

bende yıldırımda oturuyorum abi beyazıt mah .

Arkadaşlar dönmüş olduğum Memleket iznim yarın bitiyor ve tekrar birliğim e geri dönüyorum kuşlarımdan 120 gün daha ayrı kalıp bu sefer hayırlısıyla tezkereye gelicem Herkesin bol yavrulu saglıklı sezonlar geçirmesi dileğiyle Allahın herkezin gönlüne göre verir inşallah Saygılarımla..."SrKnbNcK

Tekrardan güle güle abi.. Tez zamanla kavuşursun kuşlarına, ailene inşallah...

...........SİNAN ÖZTEKİN............

hayırlı teskereler

polllat' Alıntı:

Eyvallah sinan kardeşim saolasın biz daha seni göndercez askere benimki bitecek senide ugurlucaz :)

Allah yar ve yardımcınız olsun hayırlı teskereler..

Şafak 120 askerlik bitti sayılır, asıl askerlik geldiğin zaman başlıyacak, selametle git, hayırlı teskereler.

gökay' Alıntı:
Şafak 120 askerlik bitti sayılır, asıl askerlik geldiğin zaman başlıyacak, selametle git, hayırlı teskereler.

Aynen Nizam abi düşünüyoz baqalım kara kara hiç bişey yapamazsak bile olmadı kuşçuluk yaparız bizde evde :D

Serkan BONCUK' Alıntı:
polllat' Alıntı:

Eyvallah sinan kardeşim saolasın biz daha seni göndercez askere benimki bitecek senide ugurlucaz :)

İnşallah bizlere nasip olur vatan borcunu ödemek abim. Tekrardan hayırlı tezkereler...

.........SİNAN ÖZTEKİN...........

Geri