ASLANBAŞ KELEBEKLER

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ruko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

ruko

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
яυкσ αунαη®
Meslek
TekstiLci
İlgi Alanı
Kuşlar
ASLANBAŞ KELEBEKLERİM ÇAPARLARIM ve BEYAZLARIM

141i6bp.jpg

2dkfiqh.jpg

2n1gspw.jpg

ASLANBAŞLARIN KUMESİ
214p400.jpg

bgva8i.jpg

jhrmsl.jpg

t0nitd.jpg

330wcg6.jpg

5vcrq.jpg

Ayhan KARATAŞ \ BURSA

kardeş aslanbaşlar güzelmiş.fakat kümesin mükemmellllll.

kuşlardan çok kümesi çekmişsin.. kuşlarımın peşinede kümesim diye eklesen hiç fena olmayacakmış.. Sonuç itibari ile kuşlarda kümeste güzel.. güle güle besle...

Maşallah Ayhan abi Kuşlar mükemmel allah Gönlüne göre yavru almayı nasip eder inşallah kümesde mükemmel olmuş

Ayhan bey, öncelikle kümes ortamınız cok temiz ve düzenli, kuşlara yorum yapmak gerekirse, kuşlarınıza kelebek olarak lafım yok, aslanbaşlarda paçalar bol olur kılıç paça bu asslanbaşlarda olmazsa olmazlardan,arapların gagası beyaz acık renk olmalı, gözler acık, gaganın beyazlığı ve gözler kuşlar bütün gün güneş altında kalırsa , gözlerde çilekleşme gagada kararma olabiliyor.Arapların kuyruk altında beyaz mühür olmalı, beyaz mühür arapların karabaşlardan geldiğini gösterir.Ayhan bey bu kuşları damızlık olarak düşünüyorsan biraz düşünmelisin.

Ayhan abi bunları sende daha önce hiç görmemiştim ama maaşallah güzel kuşlarmış.. Ama herşeyden önce kümes ortamın çok düzenli ve güzel.. Allah gönlüne göre versin abim...

gökay' Alıntı:
Ayhan bey, öncelikle kümes ortamınız cok temiz ve düzenli, kuşlara yorum yapmak gerekirse, kuşlarınıza kelebek olarak lafım yok, aslanbaşlarda paçalar bol olur kılıç paça bu asslanbaşlarda olmazsa olmazlardan,arapların gagası beyaz acık renk olmalı, gözler acık, gaganın beyazlığı ve gözler kuşlar bütün gün güneş altında kalırsa , gözlerde çilekleşme gagada kararma olabiliyor.Arapların kuyruk altında beyaz mühür olmalı, beyaz mühür arapların karabaşlardan geldiğini gösterir.Ayhan bey bu kuşları damızlık olarak düşünüyorsan biraz düşünmelisin.

Gökay Bey once tskler ilginiz için bu kuşlar bana istanbuldan cok iyi bir isim yapmış bırınden aldım vede kuşların pacaları kırık cektım yeni gelıyor gagalar beyaz capar erkekgın gagası bıraz sıyah oldu sebep ne dersenız eyer kumesde dıyer kuşlarla kavga etmış ondan kanlı idi agası karardı vede kuşlarım paca yapısı cok guzeldır gene diyorum istanbulda bu işi gonül vermiş bırınden aldım bu kuşları adres bellı kan bellı soy belli

Serkan BONCUK' Alıntı:
Maşallah Ayhan abi Kuşlar mükemmel allah Gönlüne göre yavru almayı nasip eder inşallah kümesde mükemmel olmuş

cok tşkler serkanım allah razı olsun

filo' Alıntı:
kuşlardan çok kümesi çekmişsin.. kuşlarımın peşinede kümesim diye eklesen hiç fena olmayacakmış.. Sonuç itibari ile kuşlarda kümeste güzel.. güle güle besle...

cok tşkler

polllat' Alıntı:
Ayhan abi bunları sende daha önce hiç görmemiştim ama maaşallah güzel kuşlarmış.. Ama herşeyden önce kümes ortamın çok düzenli ve güzel.. Allah gönlüne göre versin abim...

sinanım cok tşkler guzel kardeşim kuşlarım yeni evet dogru istanbuldan geldi

Maşallah Ayhan abi Aslanbaş denilen kuş bu olsa gerek bizzat yakında gördüğüm için kendimi şanslı hissediyorum Allah herkese nasip etsin

İlk yavruların böyle olur inşallah

Ekli dosyalar

• img_4417.webp
    img_4417.webp
    32.1 KB · Görüntüleme: 1,578
  • img_4358.webp
    img_4358.webp
    16.6 KB · Görüntüleme: 3,067
Bu kuşlar gercekten göze hitab ediyor Serkan, havada zayıf kalıyorlar.bu yüzden bu kuşlardan vazgeçmek zorunda kaldım.

Ekli dosyalar

• resim_023.webp
    resim_023.webp
    45.6 KB · Görüntüleme: 1,848
Bu aslanbaş Cemal Temizel in kuşlarının yavrularından...

Evet dediğin gibi Nizam abi Gerçekten çok hoş duruyolar gösteriş olarak havada zayıf oldukları zaten belli bunu besliyosan görüntü için beslicen zaten uçan kuş yerde güzel olmuyo kapalı bakılan kuşlar havada ikisinide tutturmuş kimse yoktur daha Ayhan abinin Aslanbaşlarıda gerçekten çok iyi Arap Kelebek olarak mükemmel diyebilirim onların standartlarınıı pek bilmem ama kalıp kafa yapısı paça boy post muazzam derecede Allah gönlüne göre yavru vermeyi nasip eylesin

Yorum yapan vede resımlerle bişileri goztermeye ogretmeye calışan herkeze sonsuz tşkler allahım herkezın gonlune gore versinnn

SELAMLAR AYHAN KARDEŞİM...
Yeni üretmeye çalışacağın aslanbaşlarına ALLAH canpekliği versin ALLAH gönlüne göre yavru almayı nasip etsin.senin gibi bir kelebek BASKA sevdalısı olarak fazla aslanbaşlara takılı kalmayıp güzel kırmızı BASKA GÖRÜNTÜLERİNDEN MAHRUM ETME BİZİ.ALLAH gönlümüze göre versin.hoşçakal...

ULUBATLI' Alıntı:
SELAMLAR AYHAN KARDEŞİM...
Yeni üretmeye çalışacağın aslanbaşlarına ALLAH canpekliği versin ALLAH gönlüne göre yavru almayı nasip etsin.senin gibi bir kelebek BASKA sevdalısı olarak fazla aslanbaşlara takılı kalmayıp güzel kırmızı BASKA GÖRÜNTÜLERİNDEN MAHRUM ETME BİZİ.ALLAH gönlümüze göre versin.hoşçakal...

cok abı aslanbaş kusunun yerı cok ayrıdır bende ama bır kırmızı baska kadar olamaz hiç bır zman yorumun içinde cok tşklerrr

Geri