Aslanımada bu yakışırdı zaten..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan polllat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

polllat

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
sinan öztekin
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kemirgenler
Dişisi yaklaşık 10 gün önce kayboldu ama erkeğim tek başına 2 yavruya bakmaya devam ediyor.. Yavrulara hiçbir tavviye veya ilaç vermedim tek başına büyütüyor.. Artık sanırım biraz vitamin vermek iyi gelecek ama bu yavrular ölse bile çok gam yemem çünkü aslanım en iyisini yapmaya çalışıyor.. İşte bu yüzden çok seviyoruz belkide kuşlarımızı..

Ekli dosyalar

• IMG_0821.webp
    IMG_0821.webp
    899.7 KB · Görüntüleme: 1,234
  • 28082010.webp
    28082010.webp
    213.5 KB · Görüntüleme: 1,318
  • 28082010(001).webp
    28082010(001).webp
    197.1 KB · Görüntüleme: 1,264
..

Ekli dosyalar

• 28082010(002).jpg
    28082010(002).jpg
    268.6 KB · Görüntüleme: 1,274
  • 28082010(004).webp
    28082010(004).webp
    176.1 KB · Görüntüleme: 1,306
  • 28082010(006).webp
    28082010(006).webp
    141.9 KB · Görüntüleme: 1,222
maşaallah kuşuna nazar değmez inşaallah keşke dişisi dursaydı erkek tek başına bakmak zorunda kalmış yavrulara onun için zor oluyodur.Bencede vitamin vermeye başlamalısın artık erkek yavaş yavaş bakımı azaltacaktır sende takviyelemek durumunda kalabilirsin kayıpsız büyür inşaallah yavruların.

belkide kuşçulugun bbu yanı güzel ... arada böle süprizlere gerek var bazen üzücü bile olsa hareket lazım aslana MASALLAH ...

İnşallah ölmez kuşlar..

nankör anası kaçmış :) Bu kadar tatlı şeyler bırakıp gidilLir mi?

Arada böyle aslanlar cıkıyor ve böyle aslanlar benım ıcın pağ bicilemicek hayvanlar qardeşm kıymetıni bil kuşunun

benim baskalarda hem aslan hem makine çıktı =)) yavrular büyümeden yumurtladılar bugün ama yavrulara bakım devam ediyor =))

umut coşkun' Alıntı:
maşaallah kuşuna nazar değmez inşaallah keşke dişisi dursaydı erkek tek başına bakmak zorunda kalmış yavrulara onun için zor oluyodur.Bencede vitamin vermeye başlamalısın artık erkek yavaş yavaş bakımı azaltacaktır sende takviyelemek durumunda kalabilirsin kayıpsız büyür inşaallah yavruların.

İyi dileklerin için teşekkür ederim Umut abi.. Dişi yakalandı heralde birine.. Kanadını falan çekmezlerse gelir yakında inşallah.. Erkeğin besleyeceğini hiç tahmin etmiyordum ama kuş gerçekten özverili çıktı besliyor yavrularını.. Vitemin konusunda haklısınız biraz daha küçük olan yavru öyle çok canlı değil.. Pazartesi bi balıkyağı hapı alıyım..

bursa oynar' Alıntı:
belkide kuşçulugun bbu yanı güzel ... arada böle süprizlere gerek var bazen üzücü bile olsa hareket lazım aslana MASALLAH ...

Keşke gerek kalmasaydı ama olan oldu dişi gitti.. Bizim aslanda bakıyor yavrularına :d Yorumun için teşekkür ederim kardeş..

HatcaK' Alıntı:
İnşallah ölmez kuşlar..

İyi dileğin için teşekkür ederim abi annelerinin kaçacağını tahmin etmezdim hiç ama bi karambole geldi indi birine galiba.. yada atmaca falan aldı diyeceğim ama düz kuş atmaca da zor alır biraz.. İnmiştir o birine..

tipiqsulo16' Alıntı:
Arada böyle aslanlar cıkıyor ve böyle aslanlar benım ıcın pağ bicilemicek hayvanlar qardeşm kıymetıni bil kuşunun

Eyvallah kardeşim genelde kuş besleyenler fiyatına göre kıymet bilir veya bilmez ama bu iş bizde farklı her kuşumuzun kıymetini biliriz böylelerinin kıymetini ayrıca biliriz.. Teşekkürler yorumun için..

ertugondes' Alıntı:
benim baskalarda hem aslan hem makine çıktı =)) yavrular büyümeden yumurtladılar bugün ama yavrulara bakım devam ediyor =))

Maaşallah kardeş bakar büyütürler inşallah.. Bzimde başımıza geldi öyle şeyler ama bu tek başına besleyince yavruları takdir ettim (: Ama seninkilere de maaşallah sağlıkla büyütürler inşallah..

abi senin kuşa zaten helal olsun tek başına mücadele ediyor herkuş yapmaz

ertugondes' Alıntı:
abi senin kuşa zaten helal olsun tek başına mücadele ediyor herkuş yapmaz

Eyvallah kardeş büyütür inşallah sağlıkla..

polllat' Alıntı:
HatcaK' Alıntı:
İnşallah ölmez kuşlar..

İyi dileğin için teşekkür ederim abi annelerinin kaçacağını tahmin etmezdim hiç ama bi karambole geldi indi birine galiba.. yada atmaca falan aldı diyeceğim ama düz kuş atmaca da zor alır biraz.. İnmiştir o birine..

İnşallah döner. Dönmese de yavrular büyüse güzel bi şekilde pek bişey kaybetmiş sayılmazsın aslında dimi ?

HatcaK' Alıntı:
polllat' Alıntı:
HatcaK' Alıntı:
İnşallah ölmez kuşlar..

İnşallah döner. Dönmese de yavrular büyüse güzel bi şekilde pek bişey kaybetmiş sayılmazsın aslında dimi ?

Doğrudur abi giden kuşa sözümüz olmuyo.. Akıllı kuş ne olursa olsun döner geri aptal kuş gelmez.. Kuş akıllıysa zaten geleceği belli aptalsa bizim işimiz olmaz ;)

Sen yavrulardan haberdar et bizi ben merakla bekliyorum:)

HatcaK' Alıntı:
Sen yavrulardan haberdar et bizi ben merakla bekliyorum:)

tamamdır :D şimdilik maaşallah sağlıkla büyüyolar :heyo:

Aslan yavruları ne durumda yahu merakta koydun beni :)

HatcaK' Alıntı:
Aslan yavruları ne durumda yahu merakta koydun beni :)

Aslanın eşi dişi aslan 15-20 gün sonra geri geldi yakalamaışlar galiba uçurunce gelmiş.. Şimdi sağlıkla büyütüyolar beraber.. Bu arada ilgin için çok teşekkür ederim..

Annelerinin gelmesine çok sevindim. Hadi hayrlısı ile büyütürler inşallah.

dişi kuşunada maşaallah sinan kardeşim kafa sağlammış yavruyada geldiğinde bakıyosa söze gerek yok zaten
saygılar

Küçük yavruya bişey oldu ne olduğunu anlamadan öldü ama diğeri yavaş yavaş uçmaya başladı çatıya falan gidip geliyo.. ilginiz için hepinize tek tek teşekkür ediyorum..

Geri