basan1
Üye
- Ad Soyad
- Fahrettin
- Meslek
- tornaci
- İlgi Alanı
- Kediler
Selam hepinize
Arkadaslar buraya tüm atmaca bilgilerimizi yazalim ve bu düsmanimizi biraz da olsa bilelim
Kuslarimizi ne samandan ne samana kadar ucurmamaliyiz ?
Atmacalar en cok sabahlari mi yoksa aksamlari mi ava cikar ?
Birde bu atmacalar ne saman yavru cikarirlar ve bizim güvercinlerle beslerler ?
Birde ben sunu fark etdim,Atmaca kusumu kovalarken ben hemen sesli islik caliyorum bu sesli islik atmacayi
hedefinden alakoyor.kusumu kovalamayi birakiyor (ben birkac kere böyle yapdim ve fayda etdigini gördüm)
Birde sunu fark etdim atmaca veya baska düsman, ya az ucmus kuslara veya damizliklara yada yavrulara saldiriyor
Bunlarin ucuslarindan anliyor herhalde ?
Sizlerde tüm bildiklerinizi yazarak bizlerle paylasirsaniz hepimiz icin faydali olur diye düsünüyorum ^^
Arkadaslar buraya tüm atmaca bilgilerimizi yazalim ve bu düsmanimizi biraz da olsa bilelim
Kuslarimizi ne samandan ne samana kadar ucurmamaliyiz ?
Atmacalar en cok sabahlari mi yoksa aksamlari mi ava cikar ?
Birde bu atmacalar ne saman yavru cikarirlar ve bizim güvercinlerle beslerler ?
Birde ben sunu fark etdim,Atmaca kusumu kovalarken ben hemen sesli islik caliyorum bu sesli islik atmacayi
hedefinden alakoyor.kusumu kovalamayi birakiyor (ben birkac kere böyle yapdim ve fayda etdigini gördüm)
Birde sunu fark etdim atmaca veya baska düsman, ya az ucmus kuslara veya damizliklara yada yavrulara saldiriyor
Bunlarin ucuslarindan anliyor herhalde ?
Sizlerde tüm bildiklerinizi yazarak bizlerle paylasirsaniz hepimiz icin faydali olur diye düsünüyorum ^^