ATMACA KANADININ ALTINI YARALAMIS ACİL YARDIM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oyunlu limoni
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
AHMET TARCAN ÖZER
Meslek
memur
İlgi Alanı
Kediler
ARKADASLAR DÜN AKSAMÜZERİ SAAT 6 CIVARINDA OYUNLU ÖNTEPE AYNAKUYRUK ARABIMA ATMACA DALDI ALAMADI FAKAT HAYVAN ORTADAN KAYBOLMUSDU KORKUDAN BUGÜN SABAH SAATLERINDE TERASIMA CIKTIGIMDA TERASA İNMIS OLDUGUNU GÖRDÜM ELIME ALIP BAKTIGIMDA SAG KANADININ ALT KISMI VE VÜCUDUNUN SAG TARAFINDA AYAGINA DOGRU YARASI VARDI BENDE YARA BÖLGESINI ÖNCE TEMIZ SU PAMUK YARDIMIYLA TEMIZLEDIM DAHA SONRA YINE PAMUK YARDIMIYLA ZEYTIN YAGI SÜRDÜM ONDAN SONRADA BATİKON SÜRDÜM FAKAT KUSCU ABILERIMIN HEPSI YARA BÖLGESINE HAMUR KOYARSAM COK DAHA IYI GELECEGINI HIZLI İYİLESECEGINI SÖYLÜYORLAR ACABA BI ZARARI OLURMU FİKRİ OLAN YADA TECRUBESİ OLAN ARKADASIM YADA USTAM VARSA YARDIMCI OLURSA COK SEVINICEM BENIM ICIN COK ÖNEMLI BIR KUS CÜNKÜ BUARADA HAYVANDA HERHALGI BIR HASTALIK DURUMUDA YOK SUAN NESESİ YERİNDE, GAYET IYI DURUMDA FOLLUGUNDA ÖTÜYOR ESINE YEMDE YEDI..
YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM HERKESE SAGLIKLI ATMACASIZ GÜNLER..

Saygıdeğer üyemiz gökay beyden alıntıdır....

Öncelikle geçmiş olsun, yara yerini oksijenli vb. şeyle temizle, yara yeri derin ve ayrıksa, pamuklu ip ile dikmeni öneririm.Amac yaranın kapanması ve ileşmesi.

merhaba geçmiş olsun yara kanıyorsa kına dök hemen keser,derin değilse çabuk iyileşmesini sağlar,geri kalanını zaten yapmışsın inşallah çabuk iyileşir :slm:

Geri