uniTS
Üye
- Ad Soyad
- Erhan EMİRAL
- Meslek
- İşletme son sınıf ögrencisi
- İlgi Alanı
- Kediler
Malum TRABZON da yaşadıgım için buralarda atmaca vb yırtıcılar bol olur , Geçtigimiz cumartesi güvercinleri akşamdan çıkardım havanın kararmasına 1 saat kala, normalde hava kararırken içeri girerlerdi ancak bu sefer girmediler neyse sabah oldu yine girmediler yine akşam olmasını beklediler galiba , hava yagmurlu ve gökgürültülüydü 3 yavru güvercinim güzelce uçuyor ve çatıya konuyor her zaman , elimde tüfekle her zaman beklerim güvercinleri çıkarınca kollarım hep havayı ama bu sefer hava gök gürültülü oldugu için kuşlar şimşek çakınca korktular ve çatından kalkıp uçmaya başladılar o ara 5 saniye içinde atmaca saldırdı saldırır saldırmaz gözden kayboldu kuşun 1 i ve atmaca , diger 2 yavruda göge yükseldiler hızlı hızlı uçmaya başladılar , onlarda kaybolunca onlarıda kaybettim sandım ümidi kestim , ama akşama dogru oynaya oynaya geldiler o kadar sevindimki digeri öldü ama hepsini kaybettim diye beklerken 2 tanesi akşama dogru gelince çok sevindim hemen yuvaya girdiler , bir daha asla çıkarmam ne olursa olsun , bundan sonra atmaca avındayım her zaman , Allah kimsenin başına böyle birşey getirmesin , herkesin güvercini kendine özeldir , karga dahi olsa ...