ATMACA ŞAHİN YETMEZMİŞ GİBİ BİRDE MARTILAR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan şusuçi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

şusuçi

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
osman yamak
Meslek
serbes
İlgi Alanı
Kediler
S.A. atmaca,şahin yetmezmiş gibi birde martılarla uraşıyoruz.Yeni yeni oyun söken kuşlarım dama çökmeye başladılar fakat martılardan aman yok kuşun fişekleme hareketini yaptığı esnada kuşa saldırıyorlar kuşun bütün oyun düzenini bozuyor kuşu ondan sonra üç,dört tanesi birden kovalamaya başlıyor ve enaz beş dakika kovalıyor kuş ne yapaçağını şaşırıyor.Saygılar :sinirli:

osman abi geçmiş olsun bende bir ara Show tv haberlerde izlemişdim martı istanbulun göbeginde parkda güvercini yakalayıp yiyordu...martılar beslenemediği için bu yola gidiyorlarmış,haberlerde söylüyolardı martılara ekmek falan atın simit atın yoksa yakında insanlara saldıracak diyede espiri yapmışlardı :)

AYNEN BENIM BAŞIMADA GELDIIAMA YAKALAYAMIYOLAR SADECE KUŞLAR YIPRANIYO OKADAR,WALLA Bİ TÜFEK BULL BI TANESINI VUR BAK BİDAGA KOVALIYOLAR MI :))

osman abi benim amcam ankarada polis ve kuş besliyor onun yapdığı taktik yırtıcı kuş catı mesafesi kadar yaklaştıgı zaman catıya bir torpil atıyor,onun patlamasıyla ortadan kayboluyordu...torpil olmazsa abi bi tek saçma al bi kac tanesinin canını yak bidaha gelmezler :)

Martılar atmacadan, şahinden tehlikeli, hasta kuş gördülermi kesinlikle affetmezler, sağlıklı kuşu yakalayamazlar ama kuş yeni alışmışsa kesin kaçar gider.Ben kuşları banyo yaptırdımmı, dama kaldırmam, martı kovaladımı kuş bu sefer yola düşüyor.Birde damınızda hasta kuş bırakmayın, bir kez kuş kaptımı alışıyolar.

S.A. arkadaşlar ben denize çok yakın oturuyorum o yüzden burdaki martı sayısı çok fazla ve kuş uçurduğum yer martıların tam geçiş yaptığı istikamette her gün yüzlercesi geçiyor öyle maytapla tüfekle korkutulacak gibi deyil sizin anlıyaçağınız.Kuşlara bir zarar veremiyor fakat kuşları strese sokuyor ve devamlı tedirgin ediyorlar.Saygılar

Geri