atmaca saldırdı yaralı yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CHO1CE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 828

CHO1CE

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
erdinc akdeniz
Meslek
serbest
İlgi Alanı
Kuşlar
Herkese selamlar. Güvercinlerime atmaca saldırdı. Birinde küçük ama diğerinde sol kanadının gövdesiyle birleştiği yerde kemik görünüyor. Kan kaybı yok. İlk müdahale batikonla temizlik yaptım ve antibiyotik krem sürdüm. Kuş yuvada köşeye çekildi kafasını sakladı öylece bekliyor. Yem verdiğimdi diğer kuşların yanında bikaç tane yiyor.. 3 gündür böyle. Halini bi görseniz ağlamaklı olursunuz.... :(
Tavsiyeleriniz var mı? Tekrar eskisi gibi olur mu? Hepinize şimdiden teşekkürler...

KARDES ÖYLE OLMASI NORMAL KUŞ TRAVMA YAŞIYOR. ÖNEMLI OLAN YEM YEMEYE BAŞLAMASI.SEN KREMLE DESTEKLEMEYE DEVAM ET. YARA KAPANIR YETERKI KUŞ TRAVMAYI ATLATSIN. AYNISI BANA OLDU BILIYORUM.. AMA TEKRAR ESKI PERFORMANSINA ÇIKMASI ZOR..

geçmiş olsun kardeşim. ilk zamanlar böyle davranması normal. büyük ihtimal iyileşir. iskelet aksamında bir problem yoksa uçuş performansını etkilemez diye düşünüyorum. geçenlerde benim de beyaz kelebeğime vurmuştu. sırtından darbeyi almış ve ciğerleri gözüküyordu. iyileşti, eskisi gibi uçmaya başladı ve enteresan çok güzel dönüşe girdi ( yavruluktan yeni çıkma ve yeni yeni uçurduğum bir kuştu) . umarım senin kuşunda tekrar gökyüzünde hünerlerini göstermeye başlar.

Geri