atmaca saldırısı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan önder41
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

önder41

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
önder
Meslek
açık
İlgi Alanı
arkadaşlar bu sabah kuşları uçurdum içeri girdim dışarı çıktığımda çok büyük bi kuş kuşları kovalıyodu sineğe çıktılar erkek miskiye wurdu kuş aşağı süzüldü hemn o kadar oyunlu kuş nasıl öle hemn aşağıya bende anlamdım bahçye düştü sonra gitti bu atmaca işin kötüsü ben işe gittğim için yuvanın kapsısı 24 saat açık acaba tekrar gelirmi ne yapmam lazım bi kaç gün çıkarmasammı kuşları ayrıca kuşun yavruları vardı bahçede yakaldığımda şok olmuş gibiydi bakarmı yavrularına kuşun kanadına çarpmış hafif bi sıyrık var tedaviye ihityaç varmı yoksa kendi kendine iyi leşirmi?

benimde başıma geldi yavrulara bakar. önemli olan atmacanın senin evine alışması. eğer atmaca alışırsa özellikle kapalı havalarda salarsan kuşlarını hemen gelir atmaca. o yüzden benim tespitim kuşlarınızı kapalı havalarda kesinlikle uçurmayın özellikle sabahları kafesinizden bile çıkarmayın. bazen çatıdaki kuşlara bile dalıyor. saygılar....

bakar yavrularına küçük bir kanama varsa tentirtiyot sür mikrobunu alsın.geçmiş olsun

Bende bir gök yakaladım bir erkek.Kuşun Sağ kanadında kanatları çıktığı yerden vurmuş ve alt deriyi yırtmıştı.Hemen gidip kuşu aldım ilk başta yarasını yıkadım sonra tendürdüyotla temizledim kuş bende 1 -2 aydan beri var ilk başta kuş uçamıyordu ilk başta evde uçmaya aşladı daha sonra kuşu balkonda severken bir anda elimden kaçtı ama allahtan başka bir kuşumla eş yapmıştım.Eşide çatıda olduğu için hemen yanına kondu sonra da yuvaya girdi artık taklada atıyor fişekde yapıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri