Atmaca Saldırısı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sertan Genis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
SertaN Geniş
Meslek
Turuzim
İlgi Alanı
Kediler
Herkese merhabalar

5 gunluk özel işlerim nedeni ile ankaraya gitmistim. kuşlarıma ustam bakıyordu gelmeme bir gün kala kusları sabah ucurdugunda atmaca saldırmış (yada şahin tam net deil saldırı yapan ) resimdeki kuşa vurmus ama alamamış. kuş aksama kadar ortalarda yokken aksam üstü gelmis. geldigimde pazar gunuydu ve acık veterine olmadıgı icin bugun veterinere göturdum. ne yazıkkı kuslar yani güvercinler cogu kişi icin sıradan ve önemsiz hayvanlar oldugu ıcın yara kurumus dikemem diyerek kusu geri yolladı. kursagı acıktı yem yediginde fazla sorun olmuyodu ama su ictiginde kursaktan su akıyodu. yakınımda dönek besleyen bir abime sans eseri denk geldim oda kendi bildigi kadarı ile dikti. suan yem yemesinde sorun yok.bilerek su vermedimki dikili yer biraz kuruyup yapışsın diye.

sormak istedigim ilac yada krem olarak ne kullanmam lazim.

inş cok gec kalmamısımdır. kurtara bilirim.

2013.jpg

20131.jpg

inş kurtulur kardeş. bepanten yaralara iyi geliyo genel anlamdaki yaraları iyi kabuk bağlatır

BENCE KÖTÜ DİKİLMEMİŞ ..ZEYTİNYAĞI SÜRERDİM ..GEÇMİŞ OLSUN.. :tamam:

[email protected]' Alıntı:

abi dikerken kuruyan yerleri zaten zeytinyağ ile yumusattık. diktikten sonrada zeytiyğ sürüp en son tentürdiyot döktük mikrop kapmasın diye...

Sertan Genis' Alıntı:
[email protected]' Alıntı:

abi dikerken kuruyan yerleri zaten zeytinyağ ile yumusattık. diktikten sonrada zeytiyğ sürüp en son tentürdiyot döktük mikrop kapmasın diye...

geçmiş olsun. genelde yapılacak şeyleri yapmışsınız. bir yara merhemi iyileşme sürecinde faydalı olur mutlaka. kuşunuz inşallah iyileşir.

merhaba. benim de bir konum vardı yavrumun yarası ile ilgili. ordan bayağı bir fikir alışverişi yaptık. sizin ki biraz farklı tabi. benim veteriner benim yara için furacin adlı merhemi söyledi aldım ve yara hızlı bir şekilde kapandı. daha sonra gel yara kurutucu sprey vereyim demişti ancak yara çok hızlı şekilde iyileştiğinden sprey sürmeye gerek kalmadı ve almadım. spreyin adını bilmiyorum ama. söylediğim merhem etkili oldu benim yavruda. dilerseniz alın sürün. çok geçmiş olsun. inşallah sağlığına çabuk kavuşur kuşumuz.

Geri