Atmaca Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 896
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A

Anonymous

Misafir
Arkadaşlar kuşculuğa yeni başladım bu gün tepeli erkeğimi salıyordum ve3 gündür salıyorum 3 gündürde atmaca geliyordu bugün gelmemişti bütün kuşlarımı saldım ve atmaca geldi ve bu kadar hiç yakına inmemişti bütün kuşlarım dağılmaya başladı hepsi tektek uçuyordu sonra 10 dk sonra tker teker gelmeye başladı peki ben bu atmacadan nasıl kurtulurum bu arda az ötede bir park var evimizin yanında 3-4 sokak ilreide orda kargalar yuva yapmış bunlarda kuşlarımı rahatsız ediyor sizce ne yapabilrimmmm :heyo:

Saygılar.......

şavaşmakla olur. ama atmacaya cozum guzelce kontrol edp salabılırsın :D yada benım gıbı sılah sıkıp cevredekı butun yırtıcıları kacırıpp sonra ucurmak en ıyısı :d

murat064' Alıntı:
Arkadaşlar kuşculuğa yeni başladım bu gün tepeli erkeğimi salıyordum ve3 gündür salıyorum 3 gündürde atmaca geliyordu bugün gelmemişti bütün kuşlarımı saldım ve atmaca geldi ve bu kadar hiç yakına inmemişti bütün kuşlarım dağılmaya başladı hepsi tektek uçuyordu sonra 10 dk sonra tker teker gelmeye başladı peki ben bu atmacadan nasıl kurtulurum bu arda az ötede bir park var evimizin yanında 3-4 sokak ilreide orda kargalar yuva yapmış bunlarda kuşlarımı rahatsız ediyor sizce ne yapabilrimmmm :heyo:

Saygılar.......
aynı baslıklar sitemizde mevcut siteyi gezinin arastırıp okuyun baslık açmadan evvel arama yapınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri