Atmaca Spreyi??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gfbilker58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

gfbilker58

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
İlker Ucar
Meslek
Grafik Tasarım
İlgi Alanı
Kediler
Bu gün edirnekapı a atmaca spreyi satılıyordu.Bi bilgisi olan varmı? kullanan ...?

ne işe yarıyormuş ve adı ne araştıralım

tahminimce beyaz güvercinlere atmacalar yogunlaştıgı için renkli sprey boyalarla boyuyorlar dikat dagıtma veya korkutma amaçlı normal yaglı boya spreyleride tüyleri yapıştırdıgı için farklı bi yöntem bulup adınıda atmaca spreyi olarak deiştirmiş olabiliceklerini düşünüyorum :ckmk: :ckmk: veya hayal gücüm kuvvetli :ckmk: :ckmk: :tamam: :heyo:

Kuşların kanat altına sıkılarak atmacanın kuşa dalmasını engelliyor diye söylenir kullanılır.Ben hiç kullanmadım ama bu tarzda kullananların söylediklerini söylemek istedim...

Enteresan ilginç geldi bana kullanan yok mu ya hiç bir yorumda bulunsun faydalı birşey ise atmaca sıkıntısı olan arkadaşlar da kullansın.

Selamlar Atmaca spreyi avrupada genelde postacilar kulanir kusun kanadinin altina sikarlar kirmizi renklidir kan gibi görünür atmaca saldirinca boyayi görünce kusun yarali oldugunu sanarak saldirmiyor yarali kusa saldirinca atmaca icin telikeli olabiliyor carpma telikesi bir süre ise yariyor ama atmaca onada alisiyor ve bunun bir kandirmaca oldugunu farkedince gene aliyor kuslari

Dersimli62' Alıntı:
Selamlar Atmaca spreyi avrupada genelde postacilar kulanir kusun kanadinin altina sikarlar kirmizi renklidir kan gibi görünür atmaca saldirinca boyayi görünce kusun yarali oldugunu sanarak saldirmiyor yarali kusa saldirinca atmaca icin telikeli olabiliyor carpma telikesi bir süre ise yariyor ama atmaca onada alisiyor ve bunun bir kandirmaca oldugunu farkedince gene aliyor kuslari

Bilgi için teşekkürler.

kırmızı alaya saldırmaz ozaman kırmızı ala beslemek lazım

bende boya hakkında böyle bişi duydum
yağlı boyaya benzer bir spreyle kuşu boyuyolarmış hem kusun rengi değişiyor aynı zamanda boya tuhaf bir kokuya sahipmiş bu koku atmacayı uzak tutuyormuş :D

kümese 1 kokarca sokalım gerisi boş :d

atmaca spreyi yada boyası hepsi boş örnek vermek gerekirse benim tanırığım bir arkadaşım bundan 1-1.5 yıl önce aldı ve kullandı ilk kullanımda doğan geldi ve boyalı kuşu aldı gitti yok kırmızı rengi görünce yaralı sanıyormuşta bırakıyormuş öyle bir şey olsa idi etrafınıza bakın mutlaka kırmızı baska kelebek bakanlar vardır alıyormu almıyormu en iyi onlar anlatır doğanın kanunu bu birisi ölecek biri yaşayacak insan tabiki ister istemez üzülüyor kuşu belli bir dereceye getirene kadar emek sarfediyorsun ve doğan geliyor gözünün önünde alıp götürüyor olaya birde şu açıdan bakmak lazım yaradanın o kuşa verdiği ömür o kadar yani havada yırtıcı almasa iniş sırasında ters bir hareket yapacak belini kıracak ve yine ölecek sonuçta her canlı gibi onada biçilen ömür belli

sultan sencer' Alıntı:
atmaca spreyi yada boyası hepsi boş örnek vermek gerekirse benim tanırığım bir arkadaşım bundan 1-1.5 yıl önce aldı ve kullandı ilk kullanımda doğan geldi ve boyalı kuşu aldı gitti yok kırmızı rengi görünce yaralı sanıyormuşta bırakıyormuş öyle bir şey olsa idi etrafınıza bakın mutlaka kırmızı baska kelebek bakanlar vardır alıyormu almıyormu en iyi onlar anlatır doğanın kanunu bu birisi ölecek biri yaşayacak insan tabiki ister istemez üzülüyor kuşu belli bir dereceye getirene kadar emek sarfediyorsun ve doğan geliyor gözünün önünde alıp götürüyor olaya birde şu açıdan bakmak lazım yaradanın o kuşa verdiği ömür o kadar yani havada yırtıcı almasa iniş sırasında ters bir hareket yapacak belini kıracak ve yine ölecek sonuçta her canlı gibi onada biçilen ömür belli
:tamam: katılıyorum doganın dengesi bu :tamam:

Geri