ATMACA YEDİM:)))

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onurlu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

onurlu

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Onur türkyılmaz
Meslek
Öğretmen
İlgi Alanı
Kediler
ewet yanlış duymadınız kuşlarıma musallat olan atmacayı önce tek saçmalı kurşunla aşağı indirdim

daha sonra hayvanın tüylerini yolup akşam meze yaptım

ama emin olun tadı çok güzel bence bi deneyin:))))

peki bunu yaparak eline ne geçti hmm ben sana söyliyim kendini tatmin ettin ve büyük bir zafer kazandın kendine göre kuş besliyorsan hayvanlara böyle yapılmayacağını bilmelisin

Arkadaşım öyle güzel kuşlarımı aldıkı sorma gitsin

Bu son onun için kaçınılmazdı.

inşallah bir başkası musallat olmaz kuşlarıma

gerçi benim için sorun yok bi daha yesin bi daha alırım aşağı onu

Bazen avcıda av olur ama bu kadar da değil :boo: senin kümesine girmeye çalışan hırsızın vay haline.bi yakalanırsa kendini bi anda kazanda haşlanırken bulabilir :ac: :ac:

onurlu' Alıntı:
ewet yanlış duymadınız kuşlarıma musallat olan atmacayı önce tek saçmalı kurşunla aşağı indirdim

daha sonra hayvanın tüylerini yolup akşam meze yaptım

ama emin olun tadı çok güzel bence bi deneyin:))))

buna inanalımmı sence ?

Sevgili Onurlu rumuzlu arkadasim, Lutfen Kişisel profilinizdeki bilgileri duzeltiniz, INSAN diye bir meslek yoktur, Yasadiginiz Sehir, Isim soy isim Meslek bilgileri vs.., bizlerin burada ne kadar ciddi arkadasliklar icinde oldugumuzun bir gostergesidir, sitemizin amacina aykiri yorumlar, mesajlar ve Kisisel Profiller, bizler icin kabul edilemezdir..
Ilginiz icin Tesekkurler.

Muhterem, kuscu arkadaslar.
Belliki ,Onurlu kardesimizin cani cok yanmis ve atmacayi etkisiz hale getirmis, bu olay kimimize gore dogru kimimize gore yanlis,bunu tartismiyacagim.Benim yanlis buldugum olay atmacayi yemesi,Bizler Allahi tealaya inanmis musluman anadolu sakinleri olarak ALLAHIN haram kildigi mundar hayvanlarin etlerini yemeyiz.atmaca ve benzeri yirtici LES yiyen kanatlilarda haram kapsamina girmektedirler.Onurlu kardesimizin dikkatine arz edilir.!!!!!!!!

m tas' Alıntı:
Muhterem, kuscu arkadaslar.
Belliki ,Onurlu kardesimizin cani cok yanmis ve atmacayi etkisiz hale getirmis, bu olay kimimize gore dogru kimimize gore yanlis,bunu tartismiyacagim.Benim yanlis buldugum olay atmacayi yemesi,Bizler Allahi tealaya inanmis musluman anadolu sakinleri olarak ALLAHIN haram kildigi mundar hayvanlarin etlerini yemeyiz.atmaca ve benzeri yirtici LES yiyen kanatlilarda haram kapsamina girmektedirler.Onurlu kardesimizin dikkatine arz edilir.!!!!!!!!

Helal olsun mehmet bey,cok düzgün ve gercek bir cümle kullanmissiniz tebrik ederim,söylediklerinizin hepsine katiliyor ve görüslerinize saygi duyuyorum vesselam...

Kalbinizin sahibine emanet olun insaallah...

:oley:

değerli kardeşim bence hata ettin sen..bizlerde genç yaşlarda attık vurduk kızıpta ama hala aynı illetten kurtaramadık kendimizi..bunun çözümü vurup almak değil..korkutmakta bir önlemdir..sen birde yedim demişsin breh be dostum kümese kedi dalsaydı ne yapacaktın bakalım çözüm bu mudur yada kokarca..iyi düşün ve yazdıklarınla bu siteden çok genç ve cahil sayılabilecek bir çok yaşlarda kişilere ulaşıyor yazdıkların ..olmadı bence bu anlattıkların umarım espiridir..

Bir kerkenez aldım.Çözüm budur.Akşam sabah kuş bir ses çıkarıyor kargalar kaçmaya yetişemiyor.Şahin de görmedim bugün heralde kendilerine bir rakip çıktı sandılar.

Ekli dosyalar

• Kestrel.webp
    Kestrel.webp
    51.9 KB · Görüntüleme: 444
Anlamsız başlık, anlamsız mesaj, anlamsız cevaplar. Konu kilitli. Buraya atmacayı vurdum, şahini vurdum, vurduklarımı yedim diye gelmeyin. Meslek insanmı sen insanlıktan nasibini almamışsın. O atmacayı vurduğun için sana ceza gelebilir. Çok rahatta proxy ve iplerindn yerin bulunabilir. Geçen yıl hatırladığım kadarıyla bir atmacayı bırakın öldürmeyi yaralamanın cezası 4750 YTL ydi.
Konu Kilitli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri