silik dumanlı
Üye
- Ad Soyad
- kubilay aydın
- Meslek
- öğrenci
- İlgi Alanı
- Kediler
15 tatilde köye gitmiştim köyden bir tane arap getirdim performansı cok ii bir kuştu cok seviyordum kuşu buraya getirdim yuva felan vardı zaten kusu alıstırdım 5 10 kere ucurdum 1 ciftte baskam vardı ilk defa baskalarla arabı beraber saldım salmaz olaydım kuş baskalar ile sineğe cıktı biraz korkmaya basladım ama hava sakindi izleken bir anda cok hızlı bir şekilde baskalarım catıya indi :? ne olduğunu anlamak için izlemeye başladım aslında anlamıştım lanet olasıca bir atmacanın geldiğini kuş inmeye calıştı ama inemedi :hayir: takladan havada kaldı kuş ani bir hareket atmaca geldi vurdu kusa kusu aldı giderken düşürür sandım ama atmaca bu kerkenez olsa düşürürdü ama düşürmediiiiiiiii :hungur: :hungur:
aradan 3 4 gün geçti bir ççift kalan baskaları saldım güzel ucuyorlardı ama bu sefer kaçamadı akbaşım tam yine gördüler atmacayı tam catıya inerken atmaca aldı akbaşımııı :sinirli: :sinirli: :hungur: benim kuslarımdan ne alıp veremediği var anlamadım biraz ağaçlık bir alan bizim ora ve arkadaşlarla dolanmaya cıkmıştım ve ağaçlığa girdim bir baktım bir atmaca yuvası gördüm arkadaşlarla cıktık ağaca cok yüksekti fakat cıktık cok büyük bir yuva vardı nerdeyse içine girip otura bilirdik dikkatimi cekti oralarda tüyler vardı biraz baktıktan sonra bir tane güvercin kafası gördüm bu akbaşımım kafası idi :hungur: cok üzüldüm nerdeyse ağlayacaktım içimden yuvayı yıkmak geçti fakat yıkmadım yıksam ne geçeçekti elime akbaşımla arabım gelcekmiydi
aradan 3 4 gün geçti bir ççift kalan baskaları saldım güzel ucuyorlardı ama bu sefer kaçamadı akbaşım tam yine gördüler atmacayı tam catıya inerken atmaca aldı akbaşımııı :sinirli: :sinirli: :hungur: benim kuslarımdan ne alıp veremediği var anlamadım biraz ağaçlık bir alan bizim ora ve arkadaşlarla dolanmaya cıkmıştım ve ağaçlığa girdim bir baktım bir atmaca yuvası gördüm arkadaşlarla cıktık ağaca cok yüksekti fakat cıktık cok büyük bir yuva vardı nerdeyse içine girip otura bilirdik dikkatimi cekti oralarda tüyler vardı biraz baktıktan sonra bir tane güvercin kafası gördüm bu akbaşımım kafası idi :hungur: cok üzüldüm nerdeyse ağlayacaktım içimden yuvayı yıkmak geçti fakat yıkmadım yıksam ne geçeçekti elime akbaşımla arabım gelcekmiydi