Atmacalar şaşırmış :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lordmozard61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hakan kondi
Meslek
güvercinci
İlgi Alanı
Kediler
Abilerim kardeşlerim size bugün yaşadığım olayı anlatıyım İstanbulda yaşayanlar bilir bugün muhteşem bi hava vardı bende yavruları uçurayım dedim 2 eke 4 yavru kaldırdım çatıya çıktım bi baktımki kuşlar direk buluta çıkmış normalde böyle olmaz 10 dk uçup öyle çıkarlar dedim heralde uçmadıkları için heveslendiler sağıma soluma bakarken baktım yakından bişe geliyo bana doğru atmaca güvercine benzediği için kaçak kuş sandım hiç ellemedim birazdaha yaklaştı bi bakarımki atmaca. tam bana doğru geliyo direk elime sopa aldım ucunda bez vardı sağa sola sallamaya başladım atmaca biraz yükseldi yön değiştirip gitti dedim heralde yavru tecrübesiz falan ondan sonra kuşlar buluttayken baktım bitane daha geliyo dedim bu tesadüf değil hiç hareket etmedim eğildim bekledim baktımki 10 katlı inşaatın 7.ci katının penceresine kondu dedim bu buraya yuva yapmış galiba direk pırıltı verip indirdim tabi indirirken 2 tane daha geçti şanslıydım sanırsam hiç kayıp vermedim çünkü elimde kalan son yavrular yazın atmaca sayısı 4 oldu gördüğüm normal yaz ayında 2 ayda gelebilecek atmaca sayısı yani bizim buralara hiç uğramazlar ama yuva yapmış sanırım keratalar daha uçurmayıp beklicez bakalım :)

Atmaca arasıra ben de görüyorum şehir içine de geliyorlar, taklacı güvercinler daha kolay hedef oluyorlar dikkat etmek lazım.

Geri