ATMACANIN A SINI BİLMEZKEN HER TARAF ATMACA OLDU !!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan icessberg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

icessberg

Gold Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Enes Gülhan
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Selamunaleyküm saygıdeğer abilerim kardeşlerim..Kuşçuluğa çocuklugumdan beri meragım var ama anca beslemeye başladım ..mayıs ayında bi çift kus aldım o zamandan beri arttı filan neyse o zamandan beri bir tane bile atmaca görmedim kusları rahatsız eden..6 7 aylık en sevdiğim kuşumu geçen gün ucururken birden arkadan gelen birşey gördum sinekte olduklarından kaçak sandım ani bi manevra yaptı ve kusun birini yakaladı sadece izliyordum ne oldugunu anlamaya calısıyodum derken arkasını dondu ve gitmeye basladı aklım basıma geldi arkasından ıslık mıslık derken gitti kuşu düşürür die ümitlendim ama nafile. en sevdiğim en çok değer verdğim kusum atmacanın ayaklarındaydı artık..Sözde yazın diyordum kısın havalar daima serin oluyor gunun her dakikası kus ucururum rahatca diyordum ama öyle değilmiş yazın aksamustu ucurmak bundan bin kat daha iyimiş artık her gun atmaca görür oldum civarrda kusların yanından geçiyor canı ıstedıgınde dalıyor öyle eğleniyor korkuyorum dier kuslarıda kapıcak diye yapıcak birşeyde yok kısın kus ucurma hayallerimiz sona ericek sanırım bu hayvanlar yüzüne yoksa kusumuz kalmıcak :SS bu atmaca bollugu ne zamana kadar devam edicek ..

Geri