Atmacanın saldırdıgı kaçak posta..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan delicem46
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

delicem46

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Cem Pakaydın
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
dun sabah kuslarımı ucuruyordum bir baktım yanlarına kuyrugu kopmus bir kus yanastı indi asağıya bir baktım posta.. daha sonra aksam oldu kusu merak ettım cıktım baktım ve kursagında yırtık var dikiş atılması gerekıyor.. sabah bana gelmeden önce atmaca saldırısına ugramıs zavallı hayvan bende hemen veterinere goturdum allahtan acıktı da dikebildiler kusun acık olan yerını ve su anda gayet saglıklı duruyor inşallah yaşar..

Ekli dosyalar

• 18122009517.webp
    18122009517.webp
    344.8 KB · Görüntüleme: 2,067
  • 18122009518.webp
    18122009518.webp
    153.2 KB · Görüntüleme: 2,082
  • 18122009519.webp
    18122009519.webp
    292.7 KB · Görüntüleme: 2,043
İnşallah düzelir kardeşim Allah'tan senin kuşlara falanda saldırıp öldürmemiş yine posta kurtarır kendini ama taklacı falan olsaydı o kuş Allah korusun sonu kötüydü....

.........SİNAN ÖZTEKİN..........

Inşallah eski sağlığına kavuşur..Aynı olay benimde başıma gelmişti.. :)

Dua etmekten başka çaremiz yok...İnşallah iyileşir...

hasandemir' Alıntı:
posta güvercinleri dayanıklı oluyor eminim iyileşir

iyilşeti bile =) gayet sağlıklı su anda kanatları olsa ucucak =) sadece uzaması lazım

atmaca yarası iyileşir arkadaşlar ama kedinin tırnağı deyse yaşamıyor kuş. bu kadar mı pis ve mikroplu olur bi hayvan ya!

ARKADAŞIM İNŞALLAH BUNUN SEVABINI ÖBÜR DÜNYADA GÖRÜRSÜN BUNU SEVABIDA ÇOK ÖNEMLİ BAŞKASI OLSA NEYAPAR DI ACABA !!!!!!!

allah senden razı olsun cem kardeşim senin gibi duyarlı insanlar oldukça biz dahada mutlu oluyoruz saolasın

Kuşu bir abimize verdim gayette sağlıklı bir şekilde hemde çok mutluyum =) kuş eş tutar ve bol bol yavrular verır umarım.. Yaşaması bile yeterli benim için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri