atmacanın son ziyareti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eser
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

eser

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
eser
Meslek
iletişim
İlgi Alanı
Kuşlar
[No message]

Ekli dosyalar

• IMG_2612.webp
    IMG_2612.webp
    460 KB · Görüntüleme: 1,862
  • IMG_2613.webp
    IMG_2613.webp
    422.2 KB · Görüntüleme: 1,843
  • IMG_2614.webp
    IMG_2614.webp
    381.3 KB · Görüntüleme: 1,782
Geçmiş olsun. Umarım birdaha kimsenin başına gelmez. Kuşunuz şimdi nasıl? yaşıyor mu?

........SİNAN ÖZTEKİN.........

Merhaba arkadaşım geçmiş olsun.İnşallah kuş yaşıyordur.Ama bu korkuyu kolay atlamaz geçmiş olsun.

ay cnm benım ya :hungur: cok uzuldum sımdı.. eser arkadasım kuslar ucmadan once bi havaya bak belkı atmaca dolasıyordur ondan sora sal burda suc tabıkı sende deil yanlıs anlama ama uzuldum :hungur: Allah yardım etsın eskı halıne cabuk donsun

saglıgı yerinde yem yiyor ucuyor yara kapanmaya baslamıs ama kabuk tutmaya basladığında biraz zorlanacak boynunu çevirirken yem yerken onuda kremlerle yumsatıp acısını en aza i ndirmeye çalısıcam
bugun ucuramadım yine gelir diye ayagında bir kusla üzerimden geçti ondan sonra rahat rahat ucurdum gelmedi
ama hergün geliyor işimiz zor

hocam doğanın kanunu diyorlar ama doğanın kanununda öyle beleş ete yer yok avlanacaksa dışarıda yabani hayvan çok faresinden kumrusuna küçük kuşlarına onları avlasın sana tavsiyem hiç tereddüt etme geldiği anda kırmayla indir, belliki mesken edinmiş beleşi insanoğlunun olduğu kadar hayvanda sever tek çaren o küçük başbelasından biranönce kurtulmak gözünü bile kırpma ;) yoksa daha çok çekeceğin var...

eser' Alıntı:
saglıgı yerinde yem yiyor ucuyor yara kapanmaya baslamıs ama kabuk tutmaya basladığında biraz zorlanacak boynunu çevirirken yem yerken onuda kremlerle yumsatıp acısını en aza i ndirmeye çalısıcam
bugun ucuramadım yine gelir diye ayagında bir kusla üzerimden geçti ondan sonra rahat rahat ucurdum gelmedi
ama hergün geliyor işimiz zor

İyi bari en azından ölmemesi beni mutlu etti. İnşallah kısa zamanda o yaralar falanda kapanır eskisinden daha sağlıklı olur..

........SİNAN ÖZTEKİN..........

geçmiş olsun

Geri