Atmacanın Yuvasından Çıkanlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gfbilker58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

gfbilker58

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
İlker Ucar
Meslek
Grafik Tasarım
İlgi Alanı
Kediler
407762_305787199457065_109149489120838_795924_1170368046_n.jpg

Selamlar,

Bu fotograf herşeyi çok güzel anlatıyor.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

Çogunlukta posta yakalamış.Yazık olmuş kuşlara.
Ama çözmüş bu işi atmaca posta yakalayabildiğine göre.

Seri katil umarım yakalanır ..)) selamlar ŞEREF

ilker güzel bir paylasım tesekkürler postaları alamayacagı söylenirdi hepte markalı kusları almıs ne emekler zayi olmus ama yapacak bir sey yok doga kanunu yasamak için beslenmeleri de gerek kızıyoruz haklı olarak ama atmacalar da sahinlerde kendilerince haklı onlara kimse alın sunu yiyin yavrularınızı büyütün demiyor doga kurallarını uyguluyorlar

saygılar

O kadar yaboz var dışarda gidip onları yakalamıyo gelip kolay yoldam evcillere dadanıyo.Doğanın dengesini bozuyo :)

o yobaz dediklerinin uçuşları seninkilere ve benimkilere taş çıkartır :hhh:

Vallahi bu işin şirazesi çoktandır kaçtı asında ! Yırtıcı kuşların yabani kuşfelan yakladığı yok, akşama kadar benim kümesin etrafında komvoy yapıyorlar .. Devletimiz bu konuda oldukça ciddi yaptırımlar uyguluyor , yırtıcı kuş popülasyonu çok ciddi korunuyor .. Ama bizi koruyan yok ..
Belki çok duygusal bir yaklaşım ama beni usandırdılar .. selamlarŞEREF

Bilinçli yetiştirici olan birçok arkadaşımız bu forumlarda yıtıcıları yok edelim dediğini biliyoruz da sadece bizim zevkimiz yaşasın dersek. doğaya saygısızlık ederiz ve bu da adı kuşçular olan siteye yakışmaz. belgesellerde izliyoruz en vahşi hayvanın bile besleyecek yavruları için saldırdığını öldüğünü öldürdüğünü, yok edelim emek insanlığımıza yakışmaz. resme gelirsek atmaca çok yavru yetiştirmiş,hayatta kalırlarsa da gelecek sezon onlar kuş avlamaya başlar.

hay dan geldileeer huy a gittileeeer... kus icin insanlarin birbirini kirmasini yalan soylemesini anlamsiz buluyorum

nedir u atmacalardan çektiğimiz ya geçen hafta en kral seferli krem mardinimi aldı neredeyse ağlayacaktım. dün de mermeri mardinime saldırdı düşürdü, düştüğü yerden aldım kursağını ne sağ bacağını yarmış diktim ama kuş gidici gib tam bu üzüntüye alışmışken mavi mardinimi kaptı. gel de isyan etö

Allah'a şükür atmacadan yana korkum yok.Tippler sinekte dalga geçiyor atmacayla yakalayamıyor tippleri. :haha:

aynen öyle yahu. baskalar ve tipplerların umrunda değil. atmaca gelince özellikle kaldırıyorum ki atmaca saldırısı göreyim canlı canlı :D

Bu sitede Bir cok kişi şöle diyor atmaca kargalardan nefret eder arap kuş ucurun gelmez varmı abi böle mantık geçen gün gözümün önünde kargayı kaptı götürdü yanlış arkadaşlar vede posta almaz diyorlar nefret ederler diyorlardı alın bakın fograf acık beyler bayanlar

Eyy maşalla katile bak sen .

Götürmüş kuşların hepsini ya ... :D

paylasım ıcın tesekkurler doganın kanunlarına karsı gelemedıgımız durumların resmı ıste bu
saygılar
oguzhan ustundag

Geri