atmacaya inat

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sarıkır4141
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
emre kalender
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
slm :slm:
arkadaşlar abiler
bu yazdan bugüne kadar 8 tane oyuna giren kuşumu atmaca aldı tam kuş çatıya oynamaya başlıyo atmaca geliyor bi tane alıyo gidiyo atmaca göz açtırmıyo ama doğanın kanunudur karnını doyurması gerekir nasip bizim kuşlarımızaymış dedim geçtim
atmaca aldıkça ben inat yaptım çoğaltdım kuşlarımı gene uçurmaya devam ediyom o ne kadar almaktan usanmaz ise bende üretmekten usanmıyom :)) :ckmk:

saygılar
emre kalender

Emre öncelikle geçmiş olsun diyorum. bu sorunu tamamen ortadan kaldıramayabilirsin ama önlem alabilirsin. öncelikle kuşlarının uçum saatini değiştirebilirsin veya 1 hafta kadar uçurma. çünkü alıcılar almaya alıştığı saatte gelirler. 3-5 kez gelipte kuşlarını göremezse tekrar almaya gelmeyebilir. bu yanlızca bir öneridir tercih senin. Saygılarımla.

yorumlar için teşekkürler bende uçum sağatlerini değiiştirdim dediğiniz gibi

saygılar,
emre kalender

hahaha değiştirsen ne olur görmuyonmu yavrularıyla gelmeye başladı atmaca bey :) hayvan camının mınaresınden sizi seyredıyo alıcagın tek önlem etrafında bı dunya kuşçu var onlar ne zaman kaldırırsa sende ozaman kaldır tamam mı bu tüyoyu bıdaha vermem haberın olsun

ha bu arada 1/0 erkek yavruya yuklen

öncelikle geçmiş olsun.Doğanın kanunu bu hayvan beslenmek zorunda ama bu zorunluluğu 20 kuşun arasından en oyunlu en değerli olanınımı kapmak ki anlamıyorum.Ben edremit besliyorum.Çok sevdiğim bir abimin ricası üzerine 1 çift mavi kafa-kuyruk sayanın bakıcılığını üslendim 6 ayda 30 35 kadar yavrusunu aldım o kadar yavrunun içinden 2 tane atmaca geldi ve anaş ve babaş ı aldı götürdü ve onca dönek besleyen abim var 30dk pulda bırakıyorlar hayvanlarını gelmiyor bile kelebek kuşun tadımı güzel yakalamasımı güzel anlayamadım gitti.Neyse biz uçurcaz onlar kapıcak kalanlar bizim olucak ne dielim :)

Kızıl_sakal_93' Alıntı:
öncelikle geçmiş olsun.Doğanın kanunu bu hayvan beslenmek zorunda ama bu zorunluluğu 20 kuşun arasından en oyunlu en değerli olanınımı kapmak ki anlamıyorum.Ben edremit besliyorum.Çok sevdiğim bir abimin ricası üzerine 1 çift mavi kafa-kuyruk sayanın bakıcılığını üslendim 6 ayda 30 35 kadar yavrusunu aldım o kadar yavrunun içinden 2 tane atmaca geldi ve anaş ve babaş ı aldı götürdü ve onca dönek besleyen abim var 30dk pulda bırakıyorlar hayvanlarını gelmiyor bile kelebek kuşun tadımı güzel yakalamasımı güzel anlayamadım gitti.Neyse biz uçurcaz onlar kapıcak kalanlar bizim olucak ne dielim :)
aynen atmaca kuşumuzu alıcak diye kuş uçurmucak değilizya o alıyorsa bizde üretiyoruz :))

saygılar
emre kalender

Atmaca besliyorum diyosun yani...Kolay gelsin.Bu dertten muzdarip olan arkadaslara bi tavsiye:Atmacayı vurun,bacaklarını kesin,yuvanın yakınıda hafif yüksekce bir yere asın.Atmaca U donusu yapacaktır.Bir Polis düdğü alın yada..

kardeşim ben zonguldakta besliyorum kuşu akşam üzerine doğru uçurcaksın bişe olmaz ama baktın atmaca dadanıyo biraz uçurmaya ara ver gündüz hayvan açken çıkarırsan alır..arada olcak okadar

bugüne kadar atmaca kuşlarımdan birini almayı beceremedi , cesaret edemiyorlar :)

Geçmiş olsun arkadaşım bide şu var atmacanın hiç bi zaman nerden indiğini göremiyoruz nerden sıktığını ya pat diye bi ses geliyo yada kovalıyo şu güne kadar nerden sıktıgını gören bi duyan bi kuşçuya denk gelmedim çok uysal hayvanlar

:)) evet öyle ama onun özelliğide o zaten nereden geleceğini belli etse zaten avını kolay yakalayamaz ama doğanın kanunudur o da karnını doyurmak yavrularını büyütmek için avlanmak zorunda

saygılar
emre kalender

Geri