ozgur06
Üye
- Ad Soyad
- özgürr
- Meslek
- kahveci
- İlgi Alanı
- Kediler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haklısın ve sesde cıkarırlar. ama benim kumes in etrafı tamamen kapalı 3 tarafı agaçlar ön tarafdada yuksek ev var kusları kumesin oldugu yerden sadece kumesin üzerin e gelince görünüyor baska görükmüyor. Kusları kaldırıp evin diğer kısmından görebiliyorsun yada catıda seyretmek lazım. Burada surekli atmaca vs. Var yakında orman var ve köy yerinde 10 dönümlük bir meyve bahcesinde besliyorum. Hakan adana bulsam 1 takım beslerim atmacayla yarısır aslında ne dersinFeLix_' Alıntı:özgür, büyük geçmiş olsun.
(ben kuşları uçurmadan evvel mutlaka kuşları takip ediyorum, mübarek hayvanlar hava da yırtıcı kuş varsa hemen kafalarını yan dikip bakıyorlar, ben de kendi gözümle görmesem bile anlıyorum ki yukarı da bir beleşçi dolanıyor, yere hemen yem atıyorum, çaylak kuşların uçmasını da engellemiş oluyorum, ama nasipten çıktıysa yere yem de atsan 1 hafta kuşu da uçurmasan, gidecek olan bir şekilde elden gidiyor)
ozgur06' Alıntı:Sabah hevesli hevesli direk kumes e gittim gök u attım tek dün ufak ufak fişekler gibiydi dedim ilk onu atayım sonra diğerlerini toplu kaldırırım. Hayvan 2 dakka ucmadı kumese soktum. Bu em buyuk yavru gruptan ayrı takılıyordu zaten önceden dedim bunu bir tek deneyim kumesten tel bölmeden cıktı ben dışarı çıkana kadar kafayı bir kaldırdım çatı hizasında atmaca oyle bir gecti evin öteki kısmına koştum bakayım aldımı almadımı diye ama ne atmaca nede kuş var ortalıkta. Alçakdan aldıysa bahçededir diye baya aradım ama yok. Su ana kadarda gelmedi kuş ama atmaca 1saat once yine buradaydı . Sonrasında da buyuk kahverengi birşey geldi bahcenin uzerine onu video ya aldım ne oldugunu bilemedim.Haklısın ve sesde cıkarırlar. ama benim kumes in etrafı tamamen kapalı 3 tarafı agaçlar ön tarafdada yuksek ev var kusları kumesin oldugu yerden sadece kumesin üzerin e gelince görünüyor baska görükmüyor. Kusları kaldırıp evin diğer kısmından görebiliyorsun yada catıda seyretmek lazım. Burada surekli atmaca vs. Var yakında orman var ve köy yerinde 10 dönümlük bir meyve bahcesinde besliyorum. Hakan adana bulsam 1 takım beslerim atmacayla yarısır aslında ne dersinFeLix_' Alıntı:özgür, büyük geçmiş olsun.
(ben kuşları uçurmadan evvel mutlaka kuşları takip ediyorum, mübarek hayvanlar hava da yırtıcı kuş varsa hemen kafalarını yan dikip bakıyorlar, ben de kendi gözümle görmesem bile anlıyorum ki yukarı da bir beleşçi dolanıyor, yere hemen yem atıyorum, çaylak kuşların uçmasını da engellemiş oluyorum, ama nasipten çıktıysa yere yem de atsan 1 hafta kuşu da uçurmasan, gidecek olan bir şekilde elden gidiyor)
ozgur06' Alıntı:Neyse artık olan oldu bundan sonra daha cok dadanacak benim oraya demektir aldıgını göremedim arkada kaldım ama saat aksam 8 e kadar kuş gelmedi sanırım yakalamış. Hakan senin aklında olsun 1 takım adana yavru ekesi olsun mümkünse duyarsan görürsen sen bulursan al ben gelene kadar beklemezler o yüzden ben senden teslim alayım olurmu
ozgur06' Alıntı:Senin çevren geniştir hocam yüzden. Benim çevremde bir tek sen varsın .