Avdan Görüntüler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hüseyin BAŞOĞLAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Hüseyin BAŞOĞLAN

Moderatör
www.kuscular.org
Ad Soyad
Hüseyin BAŞOĞLAN
Meslek
Yazılım-Tasarım
İlgi Alanı
Balıklar
nevzat' Alıntı:

allah bol avlar versin usta.

Güzel bir av olmuş.Biz malesef keklik avına yıllardır hasret kaldık.Marmamaranın bir çok neredeyse tamamı keklik avına kapalı.İnşallah bizim buraların populasyonunda bir artış olmuştur,önümzdeki sezon bizde işallah keklik avlayabiliriz.Tebrikler,avın kanlı olsun :tamam:

inş bir gun dengeler bozulurda keklıkler silahlanır :)bakalım nasıl oluyormus avlanmak

dengeler bozulmaz fakat insanlar bilinçli olarak yaparsa bu işi daha iyi olur. lütfen günlük limitlerimizi aşmayalım.

leeyukeen' Alıntı:
inş bir gun dengeler bozulurda keklıkler silahlanır :)bakalım nasıl oluyormus avlanmak

Gülmekten yerin dibine giriyorum ya. :ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk:
O günü bende çok merak ediyorum.

sizi seviyorum :) ama hayvanalrada acıyorum nıye yalan solüyeyimki :hungur: yazık ya vurunca ne oluyorki belki evınde bekleyeni vardır belki eşi vardır yazık deyilmi şöle düşünelim acıkmısınız bir yere yemek yemeye gidiyorsunuz ve adamın bırı gelıyor sırf zevk ıcın sızı vuruyor ??? yazık deyılmı onlarında yasamaya hakkı yokmu :hungur:
kendime NOT : birdaha dizi izlemiyecem beni duygusal biri yapıyor hiç yakışmıyor bana bu yazılar ama yazık bea :tamam:

abi güzel köpek keklik eti lezzetli olur afiyet olsun ayrıca köpeğin güzel

ava giden avlanır.can yakanın canı yanar.av ilkel bir orgazmdır

Geri