Avivit Vitamin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan legend1607
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

legend1607

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
gökhan akan
Meslek
muhasebe
İlgi Alanı
Kuşlar
Herkeze selamlar.Hayırlı cumalar...

Biraz önce ecza deposundan Avivit isimli vitamini aldım.Süpervit'te vardı ama Aviviti önerdiler.Öncelikli sorum hangisi daha iyi bu vitaminlerden.Süpervit daha iyi ise bir dahakine onu alırım.

Bir diğer sorum ise bu vitamini kullananların görüşleri nedir? Kullanan arkadaşlar memnunmu? Sanırım 13-14 çeşit vitamin var içinde.Birde ölçek olarak ne kadar kullanmalıyım 15 güvercin için.

Şimdiden teşekkür ederim.

DOSTUM SÜPERVİTİ TAVSİYE ETMEM BİLENDEN ÖĞREN YANİ ERBABINA DANIŞ ARAŞTIR

Biraz geç oldu ama ben aviviti öneririm. Gerçi ben hint bülbüllerinde denedim ama güvercinlerede bu hafta verdim iyi gibi. 250 ml 1 ölçek ama sen yarım at. Çünkü kutuda yazanlar yalan oluyor. Yani litre başına 1,5-2 ölçek.

sayglar.

Bende 1 çift kuş var 1 lt suya ne kadar avivit katmalıyım ve haftada kaç kez vermeliyim?

Avidiare almıştım bende ishal için aynı markanın ilacı. İnternetten araştırdım pek bilgi yok bu ilaç ile ilgili. Kuşçular zaten bilmiyor duymamış isimlerini, ilaççılar bile duymamış. Pet shoplarda satılıyor kuşçudan mı aldın bilmiyorum. Onun yerine coci serisi var farklı marka, aklıma gelmedi adı şimdi. O firmanın ilaçlarını kullan daha iyidir.

Units, her ilacın hem kutusunda hem prospektüsünde eğerki prospektüsü yoksa ürünün üzerinde de ne kadar kullanacağın yazar. Şu kadar ml'ye şu kadar gram vs diye. Kendin bile ayarlayabilirsin şırınga yardımıyla. İnternette ilacın adını yaz zaten bir sürü kullanım şekli çıkıyor karşına. Ancak tekrar ediyorum, önerilen ilaçları kullanmakta fayda var. İsmi duyulmamış ilaçları kullanmayın, birgün sahtesi elinize geçer hayvanlara yazık edersiniz 3-5 kuruş için.

Bu vitamini hangi aralıklarla kullanmalıyız? Her suyunu tazeledigimizdemi yoksa haftada 1-2 defamı verelim kuşlara? ve her su tazelemede versek kuşlara bir zararı olurmu, bende muhabbet kuşları varken 2 günde 1 sularını degişip her zaman verirdim bir sorun olmamıştı ama güvercinlerde bilmiyorum ne olur ...

bakır ali' Alıntı:
DOSTUM SÜPERVİTİ TAVSİYE ETMEM BİLENDEN ÖĞREN YANİ ERBABINA DANIŞ ARAŞTIR
Sebebini öğrenebilirmiyim ? Sakıncası varsa veya Avivit'in daha iyi olduğuna dair geçerli sebepler varsa bir daha kullanmayalım.

ben avivit kullandım 5 Litreye 2 çay kaşığı koyup karıştır bu ara da avivit daha iyi emin ol

Geri