AVRUPA YAKASI HOBİ BAHÇESİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sıkıtutun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
emre tan
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
S.a tüm güvercin sever abilerim ve kardeşlerim uzun zamandır aklımda olan bir olayı hayata geçirmek istiyorum biliyorsunuz şehir yaşamı gereği oturduğumuz evler ne yazık ki müstakil değil az bir kesim hariç tabi bu yüzden de kuşlarımızı beslerken uçururken birçok sorunla karşılaşıyoruz bu nedenle bir arsa kiralayıp burada benim gibi güvercinlerine bırakmak istemeyen kuşçularla birlikte bir hobi bahçesi yapmayı düşünüyorum bunun içinde ne yazık ki pek bir sermaye olmadığından bu işte benimle olacak kuşçulardan yardım bekliyorum ....Arsa işini büyük oranda halletmiş durumdayım şehrin ortasında bir yerde ulaşım sorunu olmayacak bir yer 20 kümesle olaya başlamak istiyorum kümes fiyatlarını da uygun tutmaya çalışacağım inşallah.Bu alana ayrıca büfe tarzı birşey yapmaya uygun bir ofis bulunmakta burada ileri de mezatlar da yapmayı düşünüyorum ayrıca gece güvenlik ve gündüz kuşlarla ilgilenecek bir eleman almayı düşünüyorum tabi tüm bu düşüncelerin hayata geçmesi için gerekli topluluğu yakalamak gerekiyor ama hayata geçirilirse çok zevkli olacağını düşünüyorum çünkü kimse artık kuşun balkonuma çamaşırlarıma pisledi yok ses yaptın yok tüyü kılı diye bahaneler uyduramıyacak ve kuşçu ustalar bir arada birbirimizle daha çok vakit geçirebileceğiz ben şimdilik bunları düşündüm eğer sizlerde benimle bir olursanız daha kolay olacaktır..Saygılar.

Yeri müsayit olmayanlar vb... için çok güzel fikir

harika bir fikir..
umarım hayata gecirmeye muvaffak olursunuz..
şimdiden kolay gelsin..

İstanbul'da uygulanması zor bir yöntem. Derneklerle'de baglantıya geçip destek aramalısınız..
Ayrıntıları da buraya yazarsanız iyi olur..

Dediğiniz gibi uygulaması biraz zor çünkü giderleri fazla ve onu karşılayacak gelirler olması gerekiyor bende tam derneklerden yardım isteme meselesini düşünüyordum bir iki dernekle konuşup yardım isteyeceğim ben bu işi para için değil güvercin sevgisi için yapmayı düşünüyordum ama bu gidişle bu hayalin gerçekleşmesi biraz zor gibi maddi sıkıntıdan dolayı ama allah büyüktür gün doğmadan neler doğar demişler belki mısırda bir zengin akrabamız vardır kim bilir:)

Geri