AVSALI ATAKAN YENI YAVRULAR ASLANBAS

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AVSALI ATAKAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Atakan Koyuncu
Meslek
MAGAZA ISLETMECISI
İlgi Alanı
Balıklar
:heyo: HERKEZE MERHABA ILK ONCE KUSLARIM CEMAL TEMIZEL IN KUSLARININ SOYUNDANDIR DEDELERI SAMPIONLUK GORMUS KULARDIR KUSLAR IKI SENEDIR BENDE AMA URETEMEDIM NEDENI LIMON SANDIKLARI KUSLAR NORMALDEN IRI VE UZUNLAR UC CIFT DAMIZLIK ICIN YAPTIGIM 2,5 m 2,5m YENI KUMESTE 11 TANE OLDULAR SIZINLE PAYLASMAK ISTEDIGIM KARABASLARIM CAPAR YAVRU VERIYOR,CAPAR ve ESI BEYAZ KAFAKUYRUK VERIYOR,BEYAZ ERKEK ESI BEYAZ DISI BEYAZ YAVRU VERIYORLAR.SELAMLAR :heyo:

DEVAMI

:evet: GORUS VE ONERILERINIZI YAZARSANIZ SEVINIRIM :tamam:

Merhaba Atakan, kümesin sağlıklı görünüyor kuş sayısıda az, bu yavruları tek tek büyüttür, veya posta gibi bakıcı kullan, bu aslanbaşlar yavrulukta cılız kalırsa ömür billah öle gider, iyi bir bakıcının altına tek koy yavruyu göreceksin nasıl gögüslü cıkıyor.Yavruların sağlıklı büyüsün, görüşürüz.

tesekkurler Nizam cok haklisin posta yok ama dolapci ve baskalar var onlarin altina birer tane surmeyi dusunuyorum selamlar.

Kümes ve kuş sayısı güzel yavrular biraz bakımsız kalmış keyifleri yok yavru hapları ile 2 günde 1 takviye yapabilirsin suda dahil.İyi bakıcılara ihtiyacın var Kuyruk ve Kafa kesmeleri güzel sağlıkla besle.

merhaba Taner bey kuslar yeni nezle atlattilar bakici konusunda haklisiniz ihtiyacim var su anda 22 tane ucan dolapci,donek,baska kusum var onlari bakici olarak denemek istiyorum olmazsa bir kumes posta bakmaya basliyacam kuslara kesinlikle ilac vermiyorum nezle zamani sularina limon sikiyorum normal zamanlarda elma sirkesi bir kapak sularina selamlar.

ATAKAN KARDEŞİM GERÇEKTEN KUŞLARIN KOSTÜM OLARAK ÇOK GÜZELLER SAĞLIKLI VE BOL YAVRULU KÜMESLER DOLUSU BESLEMENİ DİLİYORUM SEVGİ VE SAYGILARIMLA NÇAKIR.

atakan abi aslanbaşlardan pek anlamam ama eşleşmeyi değiştirirsen altlarından devamlı çapar veya beyaz gelmemiş olur.iki beyaz vede iki karabaş birbiriyle eş olmaz bildiğim kadarıyla.bir bilene danışmanı isterim.saygılar.

MERHABA GURCAY HAKLISIN BIRSEYLER YAPMAM LAZIM BEYAZLIRI AYIRIP KARABASLARA VURMAYI DUSUNUYORUM SELAMLAR :heyo:

kardes kusların fena degıl masallah allah can peklıgı versın yeni mi basladın sıyah karabas bakmaya ben bayadır beslıyorum sıyah karabas . kusun altından iyi yawru alabılmen ıcın ılk once soyunu anasını dedesını babasını ii bileceksın eşleyecegın kusların sonra arap caparlarınla beyazlarını vur altından gelen ıkı yawrudan bırısı kes sahın sıyak karabas olacak lekesı fazla sıyah karabaslarını ya bıraz bozuk cıkan lekesız ensesı yarım kalmıs kusun warsa onlarla vur veya beyazla vur onuda caparlarla yanı araplarınla sıyah karabaslarını vurursan olmaz sıyah karabas alamazsın lekesız .... yardımcı olabıldısem ne mutlu neyın altından ne gelecegını en ıyı sahıbı bılır.

Merhaba Sermed kuslarin soylari 2005 istanbul 2009 izmir birincisi olmustur gecen hafta salmaligimin kapisi acik kalmis ve 6 tane damizligim kayip elimde kalan 1 cift karabas ve 1 cift beyazla devam etmeye calisicam onerilerin icin tesekkurler selamlar.

Geri