AVSALI ATAKANIN KUSLARI:OK:

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AVSALI ATAKAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Atakan Koyuncu
Meslek
MAGAZA ISLETMECISI
İlgi Alanı
Balıklar
:heyo: KUSURA BAKMAYIN BIRDEN FAZLA DENEMEM OLDU UMARIM BEGENIRSINZ HERKEZE SELAMLAR:

kuşlar tek kelimeyle mükemmel. karabaşlarla üstteki kuşların kan bağı var mı yoksa ayrı ayrı kuşlar mı?

unutmadan açtığınız diğer konulardaki albümdeki resimleri 3'er 3'er buraya atabilirsiniz. tek bir yerde olursa daha derli toplu olur. resim atma konusunda sitede gerekli bilgiler var. diğer resimlerde harika.

MAAŞALLAH GÜZEL KUŞLAR GÜLE GÜLE BESLEYİN

Çok güzel kuşlarınız var sağlıklı günlerde besleyiniz.

HERKEZE COK TESEKKUR EDERIM GORUSLERINIZ ,VE ONERILERINIZ ICIN INSALLAH HERKEZ EN IYISINI BESLER BUARADA KELEBEKLER TEK SOYDUR ;Bana guvenip kelebeklerinin 4 tanesini uretmem icin veren Edincikli OMER DUVA yada tekrar tesekkur ediyorum.

DEVAMI

maşşallah maşallah bır kelebek yetiştiricisi olrak sizi tebrik ederim allah can peklıgı versin :)

Yakın zamanda gördüğüm en güzel kuşlar baska ve beyaz vekara bozalılar hayrını gör kardeş öz KARŞIYAKALI. :heyo:

merhaba guzel dusunceleriniz icin tekrar tesekur ederim internetten takip edenler bilirler mesela sizin kuslari ruko,sinan tas,nadir cakir cok kaliteli kuscular ve kuslari oldugunu bizinki baslangic bir senelik kuslar burdan tekrar selamlar yesil busamiza,

merhaba guzel dusunceleriniz icin tekrar tesekkur ederim internetten takip edenler bilirler ruko ayhan,nadir cakir,sinan tas ,gibi cok kaliteli kuscular ve kuslari oldugunu insallah bizlerde yavas yavas kaliteyi yukseticez burdan butun bursa li guvercin severlere selamlar.

AVSALI ATAKAN' Alıntı:
HERKEZE COK TESEKKUR EDERIM GORUSLERINIZ ,VE ONERILERINIZ ICIN INSALLAH HERKEZ EN IYISINI BESLER BUARADA KELEBEKLER TEK SOYDUR ;Bana guvenip kelebeklerinin 4 tanesini uretmem icin veren Edincikli OMER DUVA yada tekrar tesekkur ediyorum.
Cemal Temizel den alınan kuşların soyundan mı bu kuşlar?

AVSALI ATAKAN' Alıntı:
merhaba guzel dusunceleriniz icin tekrar tesekkur ederim internetten takip edenler bilirler ruko ayhan,nadir cakir,sinan tas ,gibi cok kaliteli kuscular ve kuslari oldugunu insallah bizlerde yavas yavas kaliteyi yukseticez burdan butun bursa li guvercin severlere selamlar.

atakan abi selamları sunuyorum kalıtelı olan sensın abı eyvallah cok saol nazicane bızde kendı elımızden geldıkce bıseyler yapmaya calısıyoruz bende var aslanbaş carap beyaz maşallah omer abi tanırım bursadan ayhan dersen oda tanır benı selamlar :)

karabaşlara bayıldım.Maşallah.

:heyo: MERHABA EVET KUSLAR ISTANBULLU CEMAL TEMIZ ELIN KUSLARININ SOYUDUR KUSLAR GERCEKTEN COK FARKLI DIR BURDAN CEMAL BEYEDE TESEKKUR ETMEK ISTIYORUM : :tamam:

Hoşgeldin Atakan, naber görüşmeyeli,kuşların sağlıklı görünüyor ama cok karışık besliyorsun , aslanbaşların güzel, adada aslanbaşı ucursanda gidecek yeri yok, ucurmayı denedinmi hiç ? Mehmetin verdiği caparı alıştırdınmı.

Merhaba nizam ben atakanin agbisi fevzi ben yurt disinda yasiyorum sizinle edirne kapi kus pazarinda karsilasmistik sizden bircift kirmizi baska alicaktik ama anlasamadik umarim hatirlamissindir mehmetten gelen capar duruyor ve cok guzel ucuyor kuslarin karisikligi dogru aslan baslari damizlik icin aldim digerleri bakici ve ucurmak icin kalanlar goruslerin icin tekrar tesekkurler selamlar.

Hatırladım Fevzi bey, Dolapcılarda ayrı bir güzellikte, kümes ortamı müsait olduğu için sağlıklı yavru alırsınız.

Geri