Avusturyadan Selamlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kaya86
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Kaya86

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Musa Kaya
Meslek
Tornaci(CNC), Bilgisayar teknisyeni
İlgi Alanı
Kediler
Selamlar ben Musa avusturya/grazdan yasim 25 ve eskiden beri güvercin meraklisiyimdir.. eskiden besledigim oldu ama avusturyada besleme sansini pek bulamadim.. bu aralar güvercin beslemeyi düsünüyorum ama bu ise baslamadan burdan okuyup herseyi daha ayrintili ögrenmeye calisiyorum.. o yüzden sizlere tesekkür etmek istedim abilerim ve kardeslerim.. Allah sizden razi gelir insallah..

Ps: eger Avusturya veya avrupadan katilan arkadaslar varsa ileride bana güvercin satarlarsa sevinirim.. ne kadar yakin olursa okadar iyi olur benim icin.. türkiyeden kus getirmek biraz sorun bildigim kadariyla..
Türkce yazisimda muhakkak yanlislarim vardir o yüzden kusuruma bakmayin :(

Dua ile
Musa

beslemek istedigim irk ---> sebap veya oyun kuslari..

İstanbuldan selamlar

Öncelikle hangi ırkı beslersen besle acemiliği üstünden atmak için ucuz kuşlar al veya 2. Sınıf kuşlar besle kardesim..
Sonrasında degerini bilemediğin kuşlar için çok üzülüyorsun
Saygılar...

ARAMIZA HOS GELDİN MUSA KARDESİM İŞTE BU SEVGİ NEREDE OLURSAN NEREYE GİDERSEN UNUTULMUYOR

İNSALLAH DİLEKLERİNE KAVUSURSUN

SAYGILAR

hosbulduk agbi, amin insallah...
aynen dedigin gibi nerde olursan ol insan bu sevgiyi atamiyor, unutamiyor...
@imprezablue tesekkürler ederim, bencede dedigin gibi yapmak en dogrusu olur benim icin :)
güvercin almadan önce burda videyo veya resim paylasirim, sizlerin görüsünü aldikdan sonra satin alirim insallah^^

Dua ile

Geri