Aya Çıkan TÜRK ASTRONOTLAR :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ugurk81
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ugurk81

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
uk
Meslek
öğretmen
İlgi Alanı
Kediler
Evet arkadaşlar yüksek uçan ve yakında ayda Türk bayrağımızı dalgalandıracak uzay ekibimden görüntüler...

DEVAM EDİYORUZ...

BU SEVDA BİTMEZ...

Ankaradaki görevim icabı yanıma aldığım bu seçkin filomu çekebildim sadece... esas kümes istanbulda. burdaki çakmaklılarımı da yakında çeker atarım onlarda bir harikadır. İyi seyirler...

slm
güzel kuşlar :tamam: nazar değmesin :tamam:
performansları nasıl acaba :?
bol yavru alman dileğiyle ALLAHA EMANET OL

saygılar
emre kalender

slm... resimlerdeki yavrulardan geriye bir dumanlı erkek yavru kaldı.(atmacalar yüzünden) tüm yavrular oyunu açmiştı. kuşlarımın performans özelliği; hem yüksekte hemde terasa gelip oynarlar. fişekleri 2 direk uzunluğunda 3-5 taklalı. kuşlarımın çok takla atmamalarını taban taklasından sonraki muazzam sıçrayışlarına dayandığını düşünüyorum. en sevdiğim yanıda bu sıçrayışları ve kuşuna göre dümdüz,sarmalı ve pedal çevirerek(ayaklarını sallayarak) fişeklemeleridir. kısacası benim fişek ve taklada aradığım özellikler zaten bunlar, sürekli taklayla çıkan kuşların soyunu üretmeye çalışmıyoyum. kuşlarımdaki bana göre oyundanda önemli olan özellikse seferleri geniş ve yükseğe çıkmaktaki becerileridir. iyi bir kamera ve dürbün almak şart oldu :)) eke kuşlara gelince gerçekten izlemek lazım. şimdi tüydeler ama normal şartlarda 2.5 saatin altında indiklerini ve performanslarında çok büyük değişiklikler olduğunu görmedim. istikrarlı kuşlar... tabi atmacalar yıldırdı, yatırmak ve sadece damızlık niyetli kalsınlar istiyorum ama o kadar uçmaya meraklılar ki boz duman erkek 6 ay gibi hiç uçmadığı dönem oldu sonra terasta gezinsin diye salınık vaziyette olunca kendi kendine spor yapmış :)) bir baktım o da noktalarda geziyor. bu kuşlar uçmak için yaratılmış.

Güzel kuşlara benziyorlar maşallah , sağlıklı bol seyirli günler dilerim. selamlarŞEEF

merhaba Atatürk boşuna dememiştir İSTİKBAL GÖKLERDEDİR diye akkuyruğun :tamam: maşallah atmacasız sağlıklı günler dilerim :slm:

3 5 takla giden kuş istiyorsan bir kamyon göndereyim sana ........:)

katarsis' Alıntı:
3 5 takla giden kuş istiyorsan bir kamyon göndereyim sana ........:)

tmm getir bir kamyon alırız. ama senin gibi bol keseden atan boşbogazlara biz kuşçu değil palavracı diyoruz. ben yazdım orda oku; çok takla atan kuşu değil fişeğinde sıçrayan kuşu seviyorum ayrıca da çok uzun süre havada kalan ve yükselen kuşları beslerim diyorum. senin kuşlar dolap olduysa ben ne yapayım oldugu yerde atsın dursun. varsa kuşlarının video görüntüleri linkini at da bir izleyelim. iyi kuşçuların bir lafı vardır; "kuşçu kuşunu anlatmaz kuş sahibinden sözettirir." çok duyduk benim kuşum 10-15 takla atıyo diyenleri...

kuşlar...

Geri