ayagının üstüne basamıyor...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hakanpala
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

hakanpala

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hakan pala
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kuşlar
güvercinim ayagının üstüne basamıyor dekort verdim belli bi süre ama bi fayda etmedi yardımcı olursanız sevinirim...?

ayagını incele kusun tas yada bir kıymıs batmıs olabılır yada tuylerınde kırılma olmus olabılır bunalr hayvanı ncanın ıacıtır ve ayagına basmak ıstemez yada bıryere sıkısmıstır. yada ayakları tutuluy oolabılır.

üzgünüm ama yapacak bişey yok dekort etkisi (2gün) geçtiği zaman yine aynı topallama devam ediyoruzun bi süreden beri basamıyorsa herhangi bi ilaçla tedavisi yok varsa da bilen yok benim başıma geldi herkangi bişeyin batmasından kaynaklanmıyor ayagı gayet saglam grünüyor ama içerden bişeyler var onuda inceleyen bi birim yok maalesef

Selamlar.Mineral ve tuz eksikliğinden olabiliyor en kısa zamanda iyileşmesi dileğiyle...

Diğer yorumlardada belirtildiği türden bir rahatsızlığı olabilir fakat genellikle salmonella başlangıcıdır.

dar bir mekanda bakılıyorsa limon sandığı vs. Gibi ayakları tutuluyor olabilir.aksi bir şey yoksa üzgünüm ki hüseyin arkadaşıma katılıyorum.SALMONELLA başlangıcı.tabiki onunda ilacları var birde onları dene.sağlıklı kümesler.....

aynı sorun bazen bendede oluyor tek çaresi var evde bulunan kas gevşeltici vb. kremlerden sür iyice yedir ayağına 3gün üst üste sür hergünde yara bantı tak ve her gün değiştir etkisini göreceksin tabi geç kalınmamışsa!!!

salomenella, ayrı bir yere al, yoksa hepsinde aynı durumları onlarda da görürsün. en tehlikeli virüslerdendir,,,

ayağında derken 2 ayak üstüne mi basamıyor yoksa tek ayak mı ?

Korkulu rüyamız SALMONELLA olduğunu düşünüyorum..

tek ayagının üstüne ama digerdide kuvvetsiz gibi

Geri