ayak tutulması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mucokuscu54
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mucahıt emre
Meslek
oto boyacı
İlgi Alanı
Kediler
arkadaslar dısı kusum yumrtladı yavru cıktı fakat hayvan 2 hafta sanra ayakları tutuldu yaklasık 2 haftadır ayklarına basmıyor vıtamın takvıyesı yaptım fakat bır sonuc alamadım bu konuda yardımcı olurmusunuz

eczaneden delta kortril hapından alın 3 gün vermeniz yeterli günde 1 tane geçmiş olsun ....kolaylıkla geçecektir...kortizonlu bir ilaç olduğu için fazla vermeyin 2 tl...

arkadaşlar kortikosteroid ilaçlar geçici çözüm olur kuşunu takip et dışkılama nasıl yem yeme iştahı nasıl yeşil ishal varmı bunları takip et eğer yeşil ishal mevcutsa muhtemelen salmonella olmuştur ilgili hastalığın tedavisini forumda arama yaparak bulabilirsin

arkadaşlar merhaba

aynı şey benimde başıma gelmişti araştırdım kuşlar haraketsizlikten damarlarda kan toplanıomuş galba o yüzden oluyormuş 1 hafta boyunca hayvanın ayağını al ileri geri hareket ettir ve hafif ovala geciyor bnde 1 haftaya toparladı :evet: bazı arkadaşlara garip ve ilkel gelebilir ama takdir sizin işinize yararsa ne mutlu (:
hepinize hastalıksız günler ....

yumurta felci olmuş,böyle durumlara önlem için damızlıklara EVİT-SE arada vermelisin.
bu ayakları tutulana da dekort (yarım hap)içir 3 gün

Geri