AYAK UZATAN GÖREVLİ KUŞ YAVRUSU RESMİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ankara kuşcusu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
serkan karahan
Meslek
kurye
İlgi Alanı
Kediler
ARKADAŞLAR iki çeşit performans güvercini vardır..... 1 ayak uzatan 2 ayaklarını içeri çeken. kuş ele alındığında ayaklarını direterek uzatıyorsa 100 de 99 değil 100de 100 oyunludur seferlidir sökük değilsede mutlaka oynar biz çocukken kuşcular kuşun ilk tipine hemen arkasındanda kuşu eline alıp ayaklarını uzatıyormu ona bakardı.. şimdi bu demek değilki ayaklarını kıran yani dirsek kıran kuş kötüdür demiyorum.. sadece kuş anlama tekniğinden en belirgin olanından bahsediyorum şu resimde gördüğünüz yavrunun babası seferlidir ve ayaklarını 90 derece kırmadan diretir bu yavru kuşda oyun sökmediğinden ayaklarında hafif içeri çekme vardır.. bu yavruda oyun söküp sefere başladığında kesinlikle babası gibi ayak şekli dümdüz olur.. bu kuşcular camiyasında bilinen bir özelliktir... ben ise sadece bunu bilmeyen arkadaşlarla paylaşmak istedim.. çünki bazı zaman kuşu uçurmadan almak veya bakma zorunda kalabilirsiniz bu yöntemide tecrubeniz arasına katın :slm:

Ekli dosyalar

• Fotoğrafjt-0001.webp
    Fotoğrafjt-0001.webp
    372.5 KB · Görüntüleme: 1,178
  • Fotoğrafjt-0002.webp
    Fotoğrafjt-0002.webp
    414.9 KB · Görüntüleme: 1,104
  • Fotoğrafjt-0004.webp
    Fotoğrafjt-0004.webp
    428.4 KB · Görüntüleme: 1,147
GÖREVLİ ...

BENİM GİBİ ; GÜVENLİK GÖREVLİSİ BUNLAR..MAŞALLAH..

YERE AYAKLARININ ÜSTÜNE DÜŞSÜNLER DİYE AYAKLARINI AÇIYOR OLMASINLAR..BOYNUNU KIRMAMAK İÇİN.. :haha:

TAKLA ATIP SIRT ÜSTÜ YUVARLANACAKLAR YAA.. :ckmk: TEDBİRİNİ ALIYORLAR..AFERİN ONLARA.. :evet:

Geri