Ayakları üstüne basamıyor Bacakları 180 derece açılıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 06alper16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

06alper16

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Alperen BOZKURT
Meslek
Ögrenci
İlgi Alanı
Kediler
Sa Arkadaşlar Beim 1 çift arabım var ikiside çift bıyıklı bana göre gösterdigim diger kuşçulara göre güzel kuşlar dişisi zümrüt arap erkegi silik arap dişisi taban taklalı 4-5 takla ile incekte oynadı ama yavrusnu almak nasip olmamıştı. sonunda yavru aldım 1 tanesi silik 1 tanesi zümrüt ikside perçemli silik olan yavru 1 hafta önce yürümeye koşmaya başladı ama diger yavru aradan 7 gün geçti hala ayaklarının üstüne bassamıyor. basmaya çalıştıgı zman ayakları 180 derece açılıyor. ayagına ip bagladım bunun başka bi çözümü yok mu.Fotoda attım

Ekli dosyalar

• IMG0518A.webp
    IMG0518A.webp
    12.9 KB · Görüntüleme: 1,040
merhaba,
imkan varsa kanatlılardan anlayan bir veterinerden yardım alınız veya danışınız. onlarda daha sağlıklı bir çözüm için yeni medikal malzemeler olabilir. kuşunuza zaman verip gerekli ilgiyi gösterirseniz iyleşecektir. dikkat edin diğerleri hırpalamasın ayrı rahat bir ortama alın, kalsiyum d3 ağırlıklı multivitaminle destekleyebilirsiniz. buradaki konudan faydalanabilirsiniz https://www.guvercinler.org/konular/kusun-iki-bacagi-ayri-tarafa-yatik-ayaklari-ayrik-guncel.23626/
geçmiş olsun..

FOTODAN GÖRDÜĞÜM KADARIYLA ÇOK ÇOK KÖTÜ DURUMDA DEĞİL..

DAHA İYİ OLACAKTIR ZAMAN VE SABIR..LÜTFEN..! :slm:

merhaba kardesim sana yardimci olmayi cok istiyorum suudi arabistanda yasiyorum bu olay hep basima geliyor ve ilaci cok basit insallah turkiyede vardir bu ilactan eger varsa 5 gun boyunca hergun yarim tablet ver ve duzelecek allahin izniyle 100lerce kez denedim ve 100% olumlu

ADi SEACAL

umarim bunu bulursun turkiyede

yuvalıkda çör çöp yada kece olmadıgından tam yere tutunamadıgı için bu sekil çöt deriz olur çok erken fark edilirse düzelme ihtimali fazla birde ana baba çok yakın akraba ise kan uyusmazlıgına dayalı yakın akraba eslemelerindede bu tür olumsuzluklar çıkar yavru hala göründügü gibi ise ambalaj lastigi ile ayaklarından bagla 5 10 gün takip et olagan sey yeni büyüyen yavrular kuscu tarafından belirli zaman aralıklarla agız göz ayak kanat vs kontrol edilmelidir bunlarıda kendiniz için bir tecrübe saymanız ilerde daha dikkatli olmanıza vesile olur gecmiş olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri