mehmethabil
Üye
- Ad Soyad
- mehmethabil
- Meslek
- takı tasarım
- İlgi Alanı
- Kediler
arkadaşlar dün kuş sabasağlamdı bu sabah kümese bakdığımda yavrulardan birisi dönüp duruyo ayakları dikleşdüz koydugun halde yan dönüyo henüz daha yeme düşmemişdi kardeşine oranla ufakda biraz follukda yuvarlandığını görünce elime aldım buz gibiydi annesiyle babası dier büyük yavruyu doyurmuş bunu doyurmamışlar hemen alıp çatı arasına koydum sıcak diye vicut ısısı sabahki haline göre çok iyi şırıngayla mama verdim ama bi türlü toparlıyamıyor kendisini ayakları ileri doğru gergin duruyo hep sağ tarafa yatıyor yorumlarınızı bekliyorum
--- message by moderator ---
Dikkat! Yavru hastalığı, yetişkinlerde ani ölüm (hayati tehlikesi olan hastalıklar için) öncelikle ECOLİ konusunu araştırabilirsiniz! İmkan ve vakit varsa mutlaka kanatlı uzmanı (ve hayvanların yaşam/refah vs. haklarını ihlal etmeyen) bir veteriner hekimden yardım alınız ve herhangi bir uygun laboratuvarda dışkıya önceden tahlil yaptırınız. Tedavisine geç kalmayınız!
Dikkat! Yavru hastalığı, yetişkinlerde ani ölüm (hayati tehlikesi olan hastalıklar için) öncelikle ECOLİ konusunu araştırabilirsiniz! İmkan ve vakit varsa mutlaka kanatlı uzmanı (ve hayvanların yaşam/refah vs. haklarını ihlal etmeyen) bir veteriner hekimden yardım alınız ve herhangi bir uygun laboratuvarda dışkıya önceden tahlil yaptırınız. Tedavisine geç kalmayınız!