Ayakta Sekme ve Üzerine Basamama Yardım Lütfen

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan krovazuper
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

krovazuper

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
emre karaca
Meslek
mühendis
İlgi Alanı
Arkadaslar merhabalar dişi kuşum dün yerden yaklasık yarım metre yüksekteki follugundan aşagı düştü ayagında sekme var ve üzerine kesinlikle basamıyor sadece topallıyo dün daha kötüydü bugün daha iyi gibi benim sorum ayakta kırık olsa üzerine basabilir ve yürüyebilirmi ? birde tek ayak üstünde duruyo e tabi ayagı yoruluncada devamlı yatıyo oldugu yere..

saırım bi iyileşme söz konusu dediginiz gibi teşekkürler. merhemide kesinlikle deneyecegim.

kolay gelsin öncelikle yanlıslıkla kusun ayagına bastım topallıyo cevremdeki kusculara sordum dekort 75lik ver dedıler sabah duzelır dedıler sızce dogru ılac mıdır dekort yardım edermısınız

Canım kardeşim kuş tünekten düşmez yani kanatları olduğundan uçar ama senin kuşunun kanatları yok veya turp ise veyahut kötüyü de söylemeden geçemiyeceğim eğer kuş tünekten düşüyor veya tek ayağı üzeride kalıyor ve kabarıyor gibi ise çok acele E-Koli veya Salmonella tedavisine hemen başlamanı tavsiye edicem sitemizde de bu tedaviye uygun tedavi şekilleri ve yapılması gerekenler yazıyor saygılarımla.

yok tünekten düşmuyor tek ayagına basarak yuruyebılıyor ama hayvan oda can dıye ugrasıyorum aslında kelebek beslıyorum mardın hıc sevmem ama ıyılesene kadar tutarım duzelmeye kabarmıyoda canlı hayvan taklaya bıle kalkıyo 4-5 kere atıyo yere dusunce yere yatıyo kumese yuruyerek gıdıyor tek ayak ustunde

Geri