ayaktaki sorun

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan murat yımaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
murat yılmaz
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
s.a arkadaşlar damızlık kümesindeki dişi limonumun yaklaşık 10 gündür sol bacağı tutmuyor..elime alıp baktım ayakta hiç can yok. sürekli yatar pozisyonda duruyor. yem yemede falan herhangi bi sorun yok. kuş sürekli kapalı duruyor..sorun ne olabilir ve çözümü nedir? hekese saygılar

selam kuşunuzun ayagına felç gelmiş olabilir yumurtladıgı zaman olur bu felç olayı ayakları tutmaz yürüyemez yem su içer gıda bakımından herhangi bir problem söz konusu olmaz ama eger ki kuşun yumurtladıktan sonra bu hale gelmiş ise zeytin yagı içir bu ona iyi gelir ve eski formuna geri döner..

saygılar;

UFUK NEŞE

eyvallah kardeş sağolasın evet bu olay yumurtladıktan sonra olmuştu..hemen zeytin yağını denicem..saygılar

aynı olay şu an benim başımdada var acaba zeytin yağı tedavisine cevap verdimi kuş

Arkadaşlar yumurtadan sonra oldu ise eczanelerde dekort tablet var 3lira civarında bitane verin ertesi günü düzelir.

arkadasım aynı dert bende de vardı mahallemde eski bir kuşçu abimiz var yumurta felci geçirmiş dedi 1 haftaya kadar düzelir demişti dediği gibide oldu bunun sebebini sordum genelde damızlık kuşlarda olur yumurta zamanında bazı vitaminleri alamıyomuş o yüzden olumuş ne yapmam gerektiğini sordum oda mozaik tozu dök kümesin köşelerine faydası olur muş

kuşlarda yumurtlama felci kalsıyum eksıklıgınden kaynaklanır bununda tedavısı pazarlarda ve dernekler kalsıyum tab dıye bır hap var bunu verdıgındıgınızde kuşlar düzelir hergun bırer tane

ARKADAŞLAR DEKORT KESİNLİKLE KULLANMAYINIZ BU TÜR İÇERİĞİNDE KORTİZON OLAN İLAÇLAR BIRAKIN GÜVERCİNLERİZİ İNSANLARA BİLE ZARARLIDIR.DEKORT İLK KULLANILDIĞINDA FELÇLİ GÜVERCİNLERİ GEÇİCİ Bİ SÜRE TEDAVİ EDER GİBİ YAPAR AMA 2. GÜN GÜERCİNİN YIKILDIĞINI GÖRÜRSÜN. ARAŞTIRIP ÖĞRENİN AMA SAKIN DENEME YANILMA YOLUNA GİTMEYİN ÇÜNKÜ HER DENEYİŞİNİZDE Bİ CAN GİDEBİLİR.. SAYGILAR...GÜVERCİNLER KOBAY DEĞİLDİR.

Geri