Ayhan Abinin yeni açtığı 2 katlı kuş pazarı ve kuş evi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hidalgoo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K

hidalgoo

Üye
www.kuscular.org
Ad Soyad
Hürkan TEKİN
Meslek
Öğretmen
İlgi Alanı
Kediler
İstnabulda avrupa yakasında Edirnekapıda kurulan kuş pazarı tarzında hatta kurulan alan kadar bir alanda sevdiğimiz bir abimiz yeni ve gayet güzel bir mekan açmıştır.Açılan dükkan 2 katlı olup alt katta 20 den fazla salma bulunup,dileyenin aylık 100 tl karşılğında bir nevi kendi dükkanını açarak c.tesi pazar ve çarşamba günleri yapılan kuş pazarında kuşlarını satabilmektedir.Civardan bir çok kuşcu abimiz, kardeşimiz resimlerdende gördüğünüz gibi yer kiralamıştır.Bunun yanında üst katta aklınıza gelebilecek herşey mevcuttur.Lokantası,Muhabbet ,saka ,balık güvercin ilaç ve yemleri ve ekipmanları toptan ve perakende satılmaktadır.Avrupa yakasında Sultangazide yunus emre mah. gazi son son durağın orda olan bu yeni yerimize avrupa yakasından 49g-36t-399c-38B-ötobusleriyle ve bayrampaşa ,gaziosmanpaşa,küçükköy,arnavutlöy,alibekyköy ve eyüptenden... kısacası heryerden :heyo: de kuşevine siz kuşsever değerli arkadaşlarımızı bekleriz ....
Toptan kuş satışı mevcuttur...
AYRICA BESLEYECEK YADA SATACAK , YERİNİZ Mİ YOK KENDİNİZE SALMA KİRALAYIP KENDİ KUŞUNUZU KENDİNİZDE SATABİLİRSİNİZ BUNUN YANINDA SATICI DEĞİL BESLEYİCİSENİZ KENDİNİZE SALMA KİRALAYIP KENDİ KUŞUNUZU BESLEYEBİLİRSİNİZ.
Besleyicinin veya satıcının kuşunun çalınması ,kaybolması halindede zararı karşılanacaktır....
İletişim tel no AYHAN ABİ: 05386062358

Ekli dosyalar

• akvaryum ve muhabbetler.webp
    akvaryum ve muhabbetler.webp
    111.7 KB · Görüntüleme: 2,754
  • Akvaryum.webp
    Akvaryum.webp
    100.5 KB · Görüntüleme: 2,839
  • Çay oçağı .webp
    Çay oçağı .webp
    67.3 KB · Görüntüleme: 2,729
  • İlaçlar2.jpg
    İlaçlar2.jpg
    177.3 KB · Görüntüleme: 2,640
  • İlaçlarv.webp
    İlaçlarv.webp
    107.2 KB · Görüntüleme: 2,829
Şapkalı Meto-Hacı Talip Abi-Ayhan Abi

Ekli dosyalar

• Muhteşem 3lü.webp
    Muhteşem 3lü.webp
    83.3 KB · Görüntüleme: 2,820
  • Murat mavibaş güvercin.webp
    Murat mavibaş güvercin.webp
    142.7 KB · Görüntüleme: 2,993
  • Murat salma.webp
    Murat salma.webp
    105.6 KB · Görüntüleme: 2,784
  • Salmalar 1.webp
    Salmalar 1.webp
    128.2 KB · Görüntüleme: 2,772
[No message]

Ekli dosyalar

• Salmalar 2.webp
    Salmalar 2.webp
    120.9 KB · Görüntüleme: 2,736
  • Salmalar 3.jpg
    Salmalar 3.jpg
    116.8 KB · Görüntüleme: 2,771
  • Salmalar 4.jpg
    Salmalar 4.jpg
    121.7 KB · Görüntüleme: 2,704
  • Üst kat .webp
    Üst kat .webp
    70 KB · Görüntüleme: 2,688
[No message]

Ekli dosyalar

• Yemler.webp
    Yemler.webp
    90.4 KB · Görüntüleme: 2,700
S.a ,

Maşallah ; güzel , temiz ve başarılı bir ortam.Açan ağabeyimize hayırlı uğurlu olsun.İşini istediği şekilde yürütmek nasip etsin ALLAH ...

iyi dilek ve temennilerin için saolsın...
a.s kerim kardeş AYHAN Abİ gerçektende bu kuşculuğa gönül vermiş bira abimizdir.Ben anadolu yakasında ikamet etmeme rağmen avrupa yakasına işim düştükçe yanına ugrarım ...

S A MASALLAH HAYIRLI UGURLU OLSUN ÇOK EMEK VERİLMİŞ GÜZEL VEDE HOS BİR MEKAN OLUSTURULMUS

HER SEY DÜŞÜNÜLMÜŞ EMEK LERİNİZİN FAZLASIYLA ALINABİLMESİ DİLEGİ İLE ALLAH YOLUNUZU AÇIK ETSİN PAYLASIM İÇİN TESEKKÜRLER

SAYGILAR

kuscu_marik' Alıntı:
S A MASALLAH HAYIRLI UGURLU OLSUN ÇOK EMEK VERİLMİŞ GÜZEL VEDE HOS BİR MEKAN OLUSTURULMUS

HER SEY DÜŞÜNÜLMÜŞ EMEK LERİNİZİN FAZLASIYLA ALINABİLMESİ DİLEGİ İLE ALLAH YOLUNUZU AÇIK ETSİN PAYLASIM İÇİN TESEKKÜRLER

SAYGILAR

a.s Muharrem ABİ GERÇEKTENDE BAYA EMEK HARCANARAK BU DÜKKAN AÇILDI.SİZ BU İŞE GÖNÜL VERMİŞ SİZ DEĞERLİ DOSTLARIMIZIMIZIN İYİ DİLEK VE TEMENNİLERİ İÇİN ALLAH RAZI OLSUN...

Kerim kardeş ben kartal tarafında ikamet etmekteyim .Arada bir gebzede meslek lisesinde öğretmen olan abimi ziyarete geliyorum .Bir gün musait olursan yanına ugramak isterim....

Hayırlı uğurlu olsun kardeşim.İstanbulda olup o mekanda vakit geçirmeyi çok isterdim.Her yer pırıl,pırıl.Emeğine sağlık.

ince memed' Alıntı:
Hayırlı uğurlu olsun kardeşim.İstanbulda olup o mekanda vakit geçirmeyi çok isterdim.Her yer pırıl,pırıl.Emeğine sağlık.
ALLAH razı olsun Mehmet ABİ başımız gözümüz sütüne sen gel ne demek...
yer gerçektende tam istediğimiz tarzda bir yer açtık.
Tüm Kuşsever dostlarımızzı bekleriz...

[No message]

Ekli dosyalar

• genel görünüm.jpg
    genel görünüm.jpg
    125.3 KB · Görüntüleme: 1,120
  • Genel.webp
    Genel.webp
    86.1 KB · Görüntüleme: 1,038
Hayırlı olsun en kısa zamanda görüşmek üzere allah utandırmasın

BaDDuA' Alıntı:
ALLAH RAZI OLSUN.Ne demek her zaman bekleriz ...

Maşallah, herşey çok güzel düşünülmüş, inşaallah emeklerinin karşılığını da alırlar.

O bu değil de, 4. resimde sağ tarafta gözüken merdiven nereye çıkıyor ben onu çözemedim :)))) :yildirim:

yukarda çay ıcme sohbet yerı var heralde :D

FeLix_' Alıntı:
Maşallah, herşey çok güzel düşünülmüş, inşaallah emeklerinin karşılığını da alırlar.

O bu değil de, 4. resimde sağ tarafta gözüken merdiven nereye çıkıyor ben onu çözemedim :)))) :yildirim:

:haha: benimde ilk açılışta gözüme çarpmıştı.Önceden dükkanda farklı 1 işletmenin ait bir imalathanesi vardı.3 katıda medivenlerle birbirine bağlantılı hale getirmİşler.Daha sonra mal sahipleri 3. katı iptal edip kendileri kullanmaya başlayınca o merdivende ole kalakalmış :heyo:

BeowulFz' Alıntı:
yukarda çay ıcme sohbet yerı var heralde :D
Evet üst katta lokanta dahi var ama daha içerde çalışma olduğu için resimlerini sonra ekleyecez.2 katlı dukkan alt katında salmalar 2.katta muhabbet var :evet: bide resimleri ole alel acele çektim, gece geç oldu arkadaşı bekledik profosyonel fotograf makinesi getirene kadar saat 11e gelmeye başladı malum kimsede kalmadı millet ufaktan eve gitti .hafta sonunana daha hareketli .Fotoları ekleecem biraz zaman geçsin herşey yerli yerine otursun

FeLix_' Alıntı:

Solasın Mesut ABİ. ALLLAH RAZI OLSUN .İst.la yolun düşerse bekleriz :heyo:

G
Ü
N
C
E
L

acaba orda açık arttırma oluyormu bilginiz vrmı

açık arttırmayla kuş satılmıyor çünkü mezatcılar zaten alt katta salma kiralamışlar.Küçükköyden kara miço,bayrampaşadan adem abimiz ado da diyorlar.Atış alanından enver abi ...nerden baksan avrupa yakasında ne kadar mezatçı var hemen hemen hepsi ayhan abiyi tanır.gelir mezata kuş getirir gibi satarsın yada orda mezatcılardan istediğin kuşu alırsın.
Olmadı aradığın özellikte kuş çıkmadı soylersin şu tarz kuş ,ellerine geçtimi ararlar seni ...
Bana göre her türden kuş var öle çok bulunmicak cinsler hariç aradığını rahatlıkla bulursub 20 den fazla salma var ve çogu zaten kiralandı....

G
Ü
N
C
E
L

G
Ü
N
C
E
L

Hayırlı uğurlu olsun.Allah c.c. utandırmasın.

gökay' Alıntı:
Hayırlı uğurlu olsun.Allah c.c. utandırmasın.

İyi dilek ve temennilerin için Saoğolasın ALLAH razı olsun nizam abi ....

Nizam ABİ yanlış hatırlamoyorsam sen Gaziosmanpaşadaydın ya Bayrampaşadaydın...Dükkana yakınsın Her zaman bekleriz :evet:

Geri