Ayhan Karataş ( Kelebekler)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ruko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

ruko

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
яυкσ αунαη®
Meslek
TekstiLci
İlgi Alanı
Kuşlar
. . . αℓℓαнıм нєякєzιη göηℓüηє göяє νєяѕιη . . .

2u8yurd.jpg

rab2ft.jpg

s3zk3k.jpg

4zxdtc.jpg

9uawlz.jpg

jslrog.jpg

16bak48.jpg

2n1ggvq.jpg

kb9ll1.jpg

2ch3ztz.jpg

1z2m07d.jpg

k1rr44.jpg

. . . кüмєѕιм∂єη göяüηтüℓєя . . .

35arrjd.jpg

x0vceh.jpg

10de68l.jpg

1zvg20p.jpg

10o49r5.jpg

293k5ti.jpg

. . . αунαη кαяαтαş \ вυяѕα . . .

Re: . . . αунαη кαяαтαş \ вυяѕα . . . 25 \ o2 \ 2o1o

Maşallah Ayhan abi yine döktürmüşsün yavruları on numaralar yine abi allah tüyleri kadar ömür versin hepsine Saygılarımla"SrKnbNcK Şafak = 84

Tebrik ederim kümesiniz çok temiz profesyonelce kuşlarınızda çok güzel

Maaşallah çok güzel kuşlar.. Sizinde dediğiniz gibi Allah herkesin gönlüne göre versin.. Hastalıksız kümesler...

..........SİNAN ÖZTEKİN.............

MAŞALLAH AYHAN KARDEŞİM KUŞLARIN ÇOK GÜZEL VE SAĞLIKLILAR BUŞEKİLDE KELEBEKLERİ PROFESYÖNELCE BESLEYENLERİ VE SENİ ÇOOOOK TEBRİK EDİYORUM DAHA GÜZEL VE SAĞLIKLI KUŞLAR ,,,KÜMESLER DİLİYORUM ESEN KAL. N.ÇAKIR.

KANDILINIZİ en içten DİLEKLERİMLE kutlarım HAYIRLI KANDILLER KANDILINIZ MÜBAREK OLSUN.....

Re: . . . αунαη кαяαтαş \ вυяѕα . . . 25 \ o2 \ 2o1o

Serkan BONCUK' Alıntı:
Maşallah Ayhan abi yine döktürmüşsün yavruları on numaralar yine abi allah tüyleri kadar ömür versin hepsine Saygılarımla"SrKnbNcK Şafak = 84

saol guzel kardeşim allahım sana daha iyilerini nasip etsın

mramnali' Alıntı:
Tebrik ederim kümesiniz çok temiz profesyonelce kuşlarınızda çok güzel

cok tşkler allah razı olsun . . .

polllat' Alıntı:
Maaşallah çok güzel kuşlar.. Sizinde dediğiniz gibi Allah herkesin gönlüne göre versin.. Hastalıksız kümesler...

..........SİNAN ÖZTEKİN.............

sinan kardeşim cok tşkler allah razı olsun allahım sizlere daha iyilerını nasip etsın inş.

FANTOM' Alıntı:
MAŞALLAH AYHAN KARDEŞİM KUŞLARIN ÇOK GÜZEL VE SAĞLIKLILAR BUŞEKİLDE KELEBEKLERİ PROFESYÖNELCE BESLEYENLERİ VE SENİ ÇOOOOK TEBRİK EDİYORUM DAHA GÜZEL VE SAĞLIKLI KUŞLAR ,,,KÜMESLER DİLİYORUM ESEN KAL. N.ÇAKIR.

oncelıkle nadir abi degerli yorumun için cok tşkler allah razı olsun abi bnde kendı emeklerımle bişiler yapmaya calısıyorum allahım herkezın gonlune gore versın

SELAMLAR..
Ayhan kardeşim öncelikle yeni ve güzel resimleri bizlerle paylaştğın için tşk.MAŞALLAH kuşlarını çok beğendim ALLAH can pekliği versin ALLAH gönlüne göre yavru almayı nasip etsin.Kuşlarının özellikle renk tonajları ve yapıları çok güzel.Ellerine sağlık ALLAH nazardan saklasın.Görüşmek dileğiyle HOŞÇAKAL...

ULUBATLI' Alıntı:
SELAMLAR..
Ayhan kardeşim öncelikle yeni ve güzel resimleri bizlerle paylaştğın için tşk.MAŞALLAH kuşlarını çok beğendim ALLAH can pekliği versin ALLAH gönlüne göre yavru almayı nasip etsin.Kuşlarının özellikle renk tonajları ve yapıları çok güzel.Ellerine sağlık ALLAH nazardan saklasın.Görüşmek dileğiyle HOŞÇAKAL...

cok tşkler abi allah razı olsun

YORUM YAPAN HERKEZE SONSUZ TŞKLER ALLAHIM HERKEZIN GONLUNE GORE VERSİN SAYGILAR

ayhan abi bende yeni güvercinciliğe başladım sana hayırlı teskereler abi selamlar

Ekli dosyalar

• DSC01175.webp
    DSC01175.webp
    3.2 MB · Görüntüleme: 1,187
Ayhan Abim bu aralar sessizsin senin güzel kuşlarının güzel resimlerini bekliyorum.Saygılarımla Şafak=66

Serkan BONCUK' Alıntı:
Ayhan Abim bu aralar sessizsin senin güzel kuşlarının güzel resimlerini bekliyorum.Saygılarımla Şafak=66

Kardeşim sesiz yavas yavas derınden gelıyorum Bekleyinnnn . . ..

maşallah kuşların güzel emeğine sağlık arkadaşım sağlıklı günler dilerim.

caner_22' Alıntı:
maşallah kuşların güzel emeğine sağlık arkadaşım sağlıklı günler dilerim.

İYİ DİLEKLERİNİZ İÇİN COK TŞKLER ALLAHIM HERKEZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSIN HERKEZIN KUŞU STAR OLSUN İNŞALLAH SAYGILAR . . .

s.a usta gerçekten salman olsun kuşların olsun allaha emanet on numara sana bol yavrulu saglıklı bir sezon dilerim.balıkesirden saygılar.

poyrazz' Alıntı:
s.a usta gerçekten salman olsun kuşların olsun allaha emanet on numara sana bol yavrulu saglıklı bir sezon dilerim.balıkesirden saygılar.

İYİ DİLEKLERİNİZ İÇİN COK TŞKLER ALLAHIM HERKEZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSIN HERKEZIN KUŞU STAR OLSUN İNŞALLAH SAYGILAR . .

Geri