Ayhan KARATAŞ o1\o5\2o1o Yeni Sezon ResimLerim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ruko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

ruko

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
яυкσ αунαη®
Meslek
TekstiLci
İlgi Alanı
Kuşlar
ALLAHIM HERKEZİN GÖNLÜNE GÖRE NASİP ETSİN
jfht95.jpg

smfzsx.jpg

2vazjbq.jpg

6pouoz.jpg

ne7sbk.jpg

igvksg.jpg

96ezxw.jpg

dxxnd.jpg

9rj3va.jpg

dfa64z.jpg

4h33mu.jpg

2vskt1l.jpg

2na1dnl.jpg

10ns0gl.jpg

257m0eh.jpg

a5cbaw.jpg

igc9qh.jpg

Not: Resimlerini Koymadıgım Daha Cok DamızLık Kırmızı baska Kusum Vardır . . .

2o1o YıLı Yeni Sezon iLk YavruLarı
6zrdpg.jpg

8y8i7r.jpg

35a662q.jpg

hrbsj7.jpg

97jqc1.jpg

72ezdj.jpg

f9pqgz.jpg

evcsaw.jpg

. . . Ayhan KARATAŞ \ BURSA . . .

Maşallah Ayhan abi kuşlar tamamen yenilemmiş bu sefer hespi 4 4 lük duruyo abi allah gönlüne göere yavru almayı nasip etsin ŞAFAK 18

Serkan BONCUK' Alıntı:
Maşallah Ayhan abi kuşlar tamamen yenilemmiş bu sefer hespi 4 4 lük duruyo abi allah gönlüne göere yavru almayı nasip etsin ŞAFAK 18

serkan kuşların değiştigi fılan yok aynı hepsi aynı kuşlar senın gordugun kuşların yavruların yavrusu hep soy takıpı tşkler iyi dileklerin için saol

Maaşallah Ayhan Abi kuşlar birer harika.. Emeğinin karşılığını alıyorsun anlaşılan.. Bol yavrulu; hastalıksız kümesler dilerim..

polllat' Alıntı:
Maaşallah Ayhan Abi kuşlar birer harika.. Emeğinin karşılığını alıyorsun anlaşılan.. Bol yavrulu; hastalıksız kümesler dilerim..

tşkler guzel kardeşim allah razı olsun

AYHANCIM MRBLAR RESİMLERİ GÖRDÜM İÇİM AÇILDI ALLAHA GÖNLÜNE GÖRE VERİYOR KARDEŞİM.ÇOK SEVİNDİM MAŞALLAH DİYOR DAHA NİCELERİNİ GÖRMEN DİLEĞİ İLE SAYGILAR. HAVACI...

SELAMLAR AYHAN KARDEŞİM...
Öncelikle yeni paylaşımların için tşk...Kardeşim kuşlarının güzelliklerini bilen biri olarak her geçen gün bir adım ileriye gittiğini yeni nesil yavrularında görmekteyim eline emeğine sağlık.Yeni nesil yavrularının özellikle renk tonajlarına bayıldım ALLAH GÖNLÜNE GÖRE YAVRU ALMAYI NASİP ETSİN.Görüşmek dileğiyle HOŞÇAKAL...

havacı' Alıntı:
AYHANCIM MRBLAR RESİMLERİ GÖRDÜM İÇİM AÇILDI ALLAHA GÖNLÜNE GÖRE VERİYOR KARDEŞİM.ÇOK SEVİNDİM MAŞALLAH DİYOR DAHA NİCELERİNİ GÖRMEN DİLEĞİ İLE SAYGILAR. HAVACI...

oncelikle iyi dıleklerın için cok tşkler abi kolay cıkmıyor sende bılıyorsun hazıra konmak değil ugraşmak yapmak ıstıyorum abi allahım sağlık sıfat versın bunlardan dahada iyilerini yapmaya calışcam

ULUBATLI' Alıntı:
SELAMLAR AYHAN KARDEŞİM...
Öncelikle yeni paylaşımların için tşk...Kardeşim kuşlarının güzelliklerini bilen biri olarak her geçen gün bir adım ileriye gittiğini yeni nesil yavrularında görmekteyim eline emeğine sağlık.Yeni nesil yavrularının özellikle renk tonajlarına bayıldım ALLAH GÖNLÜNE GÖRE YAVRU ALMAYI NASİP ETSİN.Görüşmek dileğiyle HOŞÇAKAL...

oncelikle sunu yurekten soylemek ıstıyorum sizlerle yani benden yaşça buyuk bu kuşlara emek veren mahır abi olsun Sen olsun Nadır abı olsun yada kemalpaşadakı dıye arkadaşlarıma yada şoyle soyleyım kuş beyendırmek benım hosuma gıdıyor gurur duyuyorum isteyen herkeze kapım acık herzman gelıp gorsunler ben paylaştıkca mutluyum herzman eleştirıyede acıgım ama tek taraflı değil kusu yanyana koyarak olucak herkeze saygım var sonuna kadar sonucta herkez sevdıgıne beyendıgıne bakıyor en onemlısı HERKEZIN kusu kendıne GUZEL abi saygılar Ayhan Bursa

slm ayhan maşallah güzel yavrular almışsın hepsinin tüğleri kadar ömürleri olsun bol yavrular...

MAAAAŞALLLLAHHHHH AYHAN KARDEŞİM GERÇEKTEN HARİKA EŞLER VE YAVRULAR EMEĞİNE SAĞLIK ALLAH DAHAGÜZELLERİNİDE ALMAYI NASİP EDER İNŞALLAH HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN SEVGİ VE SAYGILARIMI SUNARIM N ÇAKIR.

eline sağlık arkadaşım kuşlar çok güzel önemli olan yanrularında kendileri kadar olması zaten sen bunu başarmışsın
devamının gelmesi dileğiyle sağlıklı günler....

maşallah yaa süper allah can pekliği versin.41 kere maşallah inşallah bizede nasip olur bakmak böyle güzel kuşlar.

FANTOM' Alıntı:
MAAAAŞALLLLAHHHHH AYHAN KARDEŞİM GERÇEKTEN HARİKA EŞLER VE YAVRULAR EMEĞİNE SAĞLIK ALLAH DAHAGÜZELLERİNİDE ALMAYI NASİP EDER İNŞALLAH HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN SEVGİ VE SAYGILARIMI SUNARIM N ÇAKIR.

cok tşkler abi allahım herkezın gonlune gore nasip etsın ben kuşlarla calışarak daha iyisini cıkarana kadar bende olanların eniyisi bunlar saygılarrrr

sametgarip' Alıntı:
eline sağlık arkadaşım kuşlar çok güzel önemli olan yanrularında kendileri kadar olması zaten sen bunu başarmışsın

sametim dostum cok tşkler allah razı olsun benı cok mutlu etdın saygılar

eren vırdınlı' Alıntı:
slm ayhan maşallah güzel yavrular almışsın hepsinin tüğleri kadar ömürleri olsun bol yavrular...

vay vay vay erenım saol arkadasım allah razı olsun

burhan.albayrak' Alıntı:
maşallah yaa süper allah can pekliği versin.41 kere maşallah inşallah bizede nasip olur bakmak böyle güzel kuşlar.

cok tşkler iyi dileklerınız için allah razı olsun allahım herkezın kusuna can peklıgı versın cok tşkler

AYHANCIM SEZONU MUHTEŞEM AÇMIŞSIN.ELLERİNE KOLLARINA SAĞLIK.ALLAH SANA VE ÇOCUKLARINA SAĞLIK MUTLU HUZUR VERSİN KARDEŞİM.EN KISA ZAMANDA ZİYARETİNE GELECEĞİM....

moordek' Alıntı:
AYHANCIM SEZONU MUHTEŞEM AÇMIŞSIN.ELLERİNE KOLLARINA SAĞLIK.ALLAH SANA VE ÇOCUKLARINA SAĞLIK MUTLU HUZUR VERSİN KARDEŞİM.EN KISA ZAMANDA ZİYARETİNE GELECEĞİM....

Ayhan abi hayırlı olsun çocukların olmuş Allah analı babalı büyütsün eşli bari çocuklar :ckmk: :ckmk:

moordek' Alıntı:

cok tşkler ilginizden vede degerlı yorumlarınız için lapım herkeze acıktır . . .

Serkan BONCUK' Alıntı:
moordek' Alıntı:

Ayhan abi hayırlı olsun çocukların olmuş Allah analı babalı büyütsün eşli bari çocuklar :ckmk: :ckmk:
aynen serkanım allahom razı olsun

sametgarip' Alıntı:
kardeşim cok tşkler allah razı olsunn

Geri