Ayhan Sarıçam/İstanbul) Kelebek salma ziyaretim.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K

gokay

Üye
Siteyi ziyaret et
Slm.
Ayhan Sarıçam abimizin salmasını, sizlerle paylaşmak istedim, iyi seyirler.

way bee helal olsun sizlere,damızlık kelebeklerin profesyonelce üretilmesi, çok güzel , süper kuşlar renk tonları 1 numara, paça yapıları,gözleri, tüy kalitesi, tırnaklar, hepsi 4 4lük kuşlar, yetiştiricisini tebrik ederim. bol yavrular inşallah..

Yorumlar için teşekkür ederim Mehmet bey.Ziyaretim catkapı oldu habersiz, ayhan beyin 3 salması var ,kendisi senelerdir bu ırkı yetiştirir,kuşların resimlerini tam anlamıyla cekemedim,yumurtada yatan kuşlar vardı, ilerki gunlerde mutlaka ziyaretine tekrar gideceğim.

Merhaba.
Gökay bey öncelikle bu güzel resimleri bize aktardığınız için teşekkürler. Ayhan beyide tebrik etmeden geçemeyeceğim, gerçekten de salmaları gördüğüm kadarıyla mükemmel. Temizliğe verdiği önem ortada. Kuşlarında kostümleri itibariyle mükemmel olduklarını söyleyebilirim. Peki bu kuşları uçuruyormu, resimlerden gördüğüm kadarıyla dışarı çıkacak yeri yok kuşların. Yoksa damızlık salmasımı bunlar.
Paylaştığınız için tekrar teşekkürler.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

Gökay bey paylaşım için teşekkürler çok güzel kuşlar çok güzel bir salma bu şekilde yetiştiricilik yapan büyüklerimizi görmek bize ayrı bir şevk ve ayrı bir feyz veriyor..;Cemal temizel in kuşlarıyla aynı soy mu ?

Tesekkurler güzel paylasım güzel kuslar, zaten kelebek sevdalılarıda hemen dalmış konuya, salma nefis, insanin bu kadar güzel bir salmadan baska ne hayali olabilirki :)

selam
gerçekten çok güzel salma. ben böyle salmayı bir defa yaban tv de seyretmiştim birde burada gördüm gerçekten çok güzel.zaten kuşlara diyecek birşey yok kafa kuyruk heybet hepsi var
paylaşım iiçin teşekkürler

Hüseyin bey, kuşlar ucmuyo yer musait değil, Ayhan bey üretimini yapıyor kuşların.

Kemal bey;
Kuşlarım soyu 30 sene evvele dayanıyo, Manisadan gelme,Cemal beyin kuşlarını sordum Ayhan beye, kuş aldım veya verdim demedi.

GERCEKTEN COK GUZEL KUSLAR MSN VARSA msj YAZARMISIN BANA BEKLIYORUM MUTLAKA CEVAP

selamun aleyküm bu çalışmayı yapan tüm arkadaşlara ve abilere çok teşekkür ederim yıllardan beri aklımda olan bir şeyi sizin ellerininizden çalışmalarınızdan çıkması beni çok memnun etti ayhan sarıçam daha doğrusu ayhan abimizi
bu konudaki hassas çalışmaları ve verdiği mücadelelere yakinen şahit olan biri olarak ayriyetten kendisinede çok teşekkür ederim
kuşlarınının hepsi çok kaliteli ve saf kuşlardır bir çok kelebekçi kelebekten anlamazken o bu bu ırkın saflaştırılması ve üretilmesi konusunda çok çabalar sarfetmiştir herkesede bukonuda yardımcı olmuştur tüm bilgi ve birikimlerini paylaşmıştır imkan bilgi ve becerisi olmasına rağmen hiç başka bir ırkla ilgilenmmiştir o gerçek bir kelebekçidir kelebek beslemek bir ayrıcalıktır bir kültürdür

kuş beslemek önemlı dehıl bence bakmak vede ehıtmek abımızde massallah allah nazardan saklasın on numara

Çok güzel kümesiniz var bi o kadar da güzel kuşlarınız bol yavru almanız dileğiyle

Paylaşım için teşekkürler.Emegi geçen herkese teşekkür.Salmadaki kuşlar olsun ortamın düzeni temizliği olsun çok güzel bir salma.Kümes sahibine bol yavrulu saglıklı bir sezon.

Paylasım için tesekurler.Salmada kuslarda muhtesem.Kusların kanını bazmadadan kırmadan yetişdirdiginiz ve yetiştiren herkese cok tesekurleer.
Saygılar...

maşallah kümeste kuşlarda çok güzel paylaşım için teşekkürler

gerçekten profesyonelce bir üretim yapılıyor helal olsun maşllah diyelim paylaşım için teşekkürler......

Maşallah Allah nazardan saklasın çok süper küçükköyde dimi bu kümesin?

maryoc' Alıntı:
Maşallah Allah nazardan saklasın çok süper küçükköyde dimi bu kümesin?
Evet, Küçükköy de.

abi helal olsun..
valla bazıları var öle kümes yapıyolarki hayvanlara eziyet ediyolar..
ama sizin gibi abiler bişiler yaparken tam olarak yapıyoo..

tebrik ediyorum,maşallah yetiştirenede yetiştirdiklerinede. bu tip kümeslerden video görüntüleride bekliyoruz. selamlar

Nizam kardeşim Karabaşçı aynın salmasını sitemizde çekip sergilemen çok güzel olmuş eskiden sağa sola uğruyordum şimdi gezemiyorum Ramili Ahmet ,selamlarını iletirsen memnun olurum selamlar.

Ayhan abimiz aynı mekanında devam ediyor, yanılmıyorsam hafta içi çarşamba günleri karabaş ve mavibaş kuşlarını sergiliyorlar.

Geri