ruko
Üye
- Ad Soyad
- яυкσ αунαη®
- Meslek
- TekstiLci
- İlgi Alanı
- Kuşlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
erciben' Alıntı:güzel kuşlar maşallah..ALLAH NAZARLARDAN KORUSUN..baskalarda tutulan ve değerli olan hangi renk..en çok kırmızı 'sarı'daha sonra mavi diye sıralıyabilirmiyiz..ben sitede bu renk sıralamasına göre daha çok kuş gördüm..bu bir rastlantımı yoksa tespitim doğrumu..geçen hafta izmir kuş pazarına bursadan bi abimiz siyah baska getirmiş hepside yavru kızması 8 tane kadar ve hepsine 150 lira istedi pazarlıksız bu hafta gelirse almayı düşünüyorum..ben siyah baska pek görmedim sitede fazla yok her halde bu rengi besleyen.. renk olarak pek tutulmuyomu..bu konu hakkında bilgi verirseniz sevinirim..şimdiden tskrlr..
sametgarip' Alıntı:dostum paylaşımın için teşekkürler yavrular çok güzel emeğinin karşılığını aldığın görülüyor allah güle güle beslemeyi nasib etsin....
mesut-1907' Alıntı:Yeni sezonun açılmasıyla şovlarda başlayor yavaş yavaş bizim de gözümüz bayram ediyor tabi,bu sene standartlar yükseldi sanki Bandırma da karakuyruklar burda kırmızılar hani benim ilgimi çeken kuş cinsleri bu sene daha başka daha iyi sanki aman Maşşallah diyelim ALLAH nazarlardan hastalıklardan korusun da daha da iyileri kısmet olsun.
0zqur' Alıntı:Maşallar yavrular güzel ve sağlıklı görünüyorlar, kesmeleri de gerçekten iyiymiş , daha güzellerine sahip olmanız dileğiyle sağlıklı bol yavrular..
FANTOM' Alıntı:AYHAN KARDEŞİM MAŞALLAH HARİKA YAVRULAR ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN YANLIZ BAŞLIK KARTALLAR OLABİLİRDİ DİYORUM NACİZANE FİKRİM EMEĞİNE SAĞLIK HER YÖNÜYLE ZORU BAŞARMIŞSIN ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN KARDEŞİM SEVGİ VE SAYGILARIMLA N ÇAKIR.
thundereblue' Alıntı:Ayhan kardeşim maşallah güle güle besle maşallah bütün Bursa sana hayran hadi bakalım
havacı' Alıntı:MAŞALLAH MAŞAALLAH TEBRİK EDERİM AYHANCIM BU KADAR BAŞINDAN ALTINA KADAR DOLU YAVRULAR.
BUNLAR GÜZEL GÖRÜNTÜLER VE SAHİBİNE TAKDİR GEREKTİRİR İYİ GÜNLERDE SAĞLICAKLA BESLEMEN DİLEĞİ İLE
HAVACI....
kusbaz123' Alıntı:o siyah baskaları senin almaman bir hata olmuş diye düşünüyorum en azından 1 takım alabilirdin. siyah baska nadir görünür. okadar kuşçu gezdim sitelerde baktım sadice 1 sitede foto gördüm oda 4 tane yanyana dururken çekilmiş tek bir görüntü vardı.
polllat' Alıntı:41 kere maaşallah Ayhan abi..Allah tüyleri kadar ömür versin çok güzeller