AynaKuyruk Arap İçin Neleri Eşe Vurmalıyım ?? Yardım Edermisiniz ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Yunus_Pasam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Oksksis ksks
Meslek
Sdgergerger
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar Ben Paçasız Besliyorum Ama Aklım Hep AynaKuyruk (Akkuyruk) Araplara Düşkün. Düz mantık Neyle Neyi Eşevurursam Aynakuyruk Arap Alabilirim ? Elimde Ayna Kuyruk Sazlı Çakmaklı Ala Var. Bunla Arapı Vursam AynaKuyruk Arap Alabilirmiyim ? Elimde Beyaz Ve Arap'da Var Bu İkisini Vursam Ayna Kuyruk arap Alırmıyım ?

Yani Bana Düz Mantık Arapla Hangi Hayvanı Eşe Vurursam Ayna Kuyruk Alabilirim ? Lütfen Yardım Edin Aynakuyruk araplara çok düşkünüm oyunu vs. umrumda değil.

Bence türleri karma yaparak almak yerine direkt akkuyruk takım kuş alarak çoğaltma yoluna gitmelisin. Bende mesala tek tür beslemeyi seven birisiyim mesala bu resimdeki tarzda tek ırk besleyenlere hayranım :) Bu tarz bir kafesim olsa neler vermezdim :D

Ekli dosyalar

• IMG_0255.webp
    IMG_0255.webp
    98.6 KB · Görüntüleme: 869
Hasip Abi yorumunu bayaa dusundum?okul acilâcagi zamân benim tum pacozlari satim bir cift aynakuyruk arap âlcam. Kumeste sadece bir cift aynakuyruk arap birakcam artik yaz tatline kadar ne kadar yavru verirse :) Allah razi olsun abi yorumun icin.

Biraz daha ustalastigin zaman goreceksin ki bir suru pacoz kus beslemektense 1 takim temiz ırk beslemek daha keyiflidir.

Haklisin abi. Bu hafta yeni kumes yapip 30TL bircift bulursam arkatepe aynakuyruk arap iyi olur. Sadece bundan beslicem.

Ama benim pacozlarda takla atmiyor degil yani. Daha elime bursa baska gecmeden aynakuyruk arap a gecicem. Geske eski mardinlerden kalsaydida satip alaydim of (:

Geri