Ayvalık'tan Ertan

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ayvalık
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Ayvalık

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ERTAN BOLAT
Meslek
MEMUR
İlgi Alanı
Kediler
Merhaba arkadaşlar ben Ayvalık’tan Ertan
Ayvalığa 2012 eylül ayında geldim ve gelir gelmez ilk işim güvercin kümesi yapmak oldu
taklacı güvercin besliyorum internette güvercin besleme ile ilgili araştırma yaparken kaliteli ve seviyeli olan forum sitenizi fark ettim, şu an aranızda ve sizlerle birlikte olmanın heyecanını yaşıyorum…Bütün Kuscular.Org ailesini saygıyla selamlıyorum…
.....Bilgi paylaşımla güzelleşir ve değer kazanır.....

Ayvalık' Alıntı:
Ayvalığa 2012 eylül ayında geldim ve gelir gelmez ilk işim güvercin kümesi yapmak oldu
taklacı güvercin besliyorum internette güvercin besleme ile ilgili araştırma yaparken kaliteli ve seviyeli bir forum sitenizi fark ettim şu an aranızda ve sizlerle birlikte olmanın heyecanını yaşıyorum…Bütün Kuscular.Org ailesini saygıyla selamlıyorum…

Merhabalar Ertan ağabey.
Öncelikle hem güvercinciliğe hemde bu forum üzerindeki aile ortamımıza hoş geldiniz.Geldiğinize pişman olmayacağınıza emin olabilirsiniz.Bu forum sitesi sayesinde zamanla bir çok dost edinecek ve bir çok bilgiye sahip olarak dahada tecrubeli bir güvercinsever olacaksınız.Bizlerde sizi bir dostumuz bir ağabeyimiz olarak selamlıyor ve ellerinizden öpüyoruz.

" Bilgi "hakındaki düşüncenizede sonuna kadar katılıyorum.İnsan bilgilerini bir tek kendisi için bilmeyi tercih ediyorsa , bildilerinin hiç bir önemi ve değeri yoktur.İnsan ölür fakat dostlarına aşıladığı bilgileri ve tecrubeleri ebedi kalır.

Kerim bey ...İnsan bilgilerini bir tek kendisi için bilmeyi tercih ediyorsa , bildilerinin hiç bir önemi ve değeri yoktur.İnsan ölür fakat dostlarına aşıladığı bilgileri ve tecrubeleri ebedi kalır...sözünüz çok doğru yüreğinize sağlık teşekkür ederim ...

saolun sitemizde her türlü doğru bilgiye ulaşabilrsiniz ve hoşgeldiniz

s a aramıza hos geldin ertan kardesim

saygılar

Ertan usta hoşgeldin :)

Ayvalıkta, edremitte kelebek (saya) beslenir ama sen farklılık yapmışsın o bölgede :))

Ayvalık' Alıntı:
taklacı güvercin besliyorum internette güvercin besleme ile ilgili araştırma yaparken kaliteli ve seviyeli olan forum sitenizi fark ettim, şu an aranızda ve sizlerle birlikte olmanın heyecanını yaşıyorum…Bütün Kuscular.Org ailesini saygıyla selamlıyorum…
Hoşgeldin Ertan Ağabey iyi çalışmalar.

Hoşgeldiniz Ertan Bey keyifli paylaşımlar dilerim .selamlarŞEREF

Geri