sezai_855
Üye
- Ad Soyad
- sezai
- Meslek
- ögrenci
- İlgi Alanı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aytaç' Alıntı:sana tavsiyem pazar günü izmirde kurulan kuş pazarına git. kafesçilerle yap pazarlığını al kuşlar. toptan alırsan 50 tl. bir çuval kuş alırsın emin ol.
hell42' Alıntı:biliyorum pazarı ordan almıştım bir iki tane kuş ama şimdi oraya gidemem yani ondan
abicim çok mukemmel söyledintengelli' Alıntı:hell42' Alıntı:biliyorum pazarı ordan almıştım bir iki tane kuş ama şimdi oraya gidemem yani ondan
selam peki 2 tl yada 3 tl olacak pazarada gidemiyorsun kuşu taksiye koyup senin ayagınamı getirecekler.
nskyigit' Alıntı:abicim çok mukemmel söyledintengelli' Alıntı:hell42' Alıntı:biliyorum pazarı ordan almıştım bir iki tane kuş ama şimdi oraya gidemem yani ondan
selam peki 2 tl yada 3 tl olacak pazarada gidemiyorsun kuşu taksiye koyup senin ayagınamı getirecekler.
lafın gelişi, bir çok kuş alırsın anlamında kast ettim oke. :hmm:tengelli' Alıntı:aytaç' Alıntı:sana tavsiyem pazar günü izmirde kurulan kuş pazarına git. kafesçilerle yap pazarlığını al kuşlar. toptan alırsan 50 tl. bir çuval kuş alırsın emin ol.
selamlar pazardan patates mi alıyorsunuz ? hiç anlamam zaten şu kuşları cuvala koyanları benim bildiğim bir hırsız cuvallar kuşu :=(