Azman Arıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sezai_855
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Ama İzmir-kemalpaşa'da olacak ve 2/3 TLlik uçurmalık neden diye sorarsanız kümese sansar girdi artık azmanları boğdugundan ucuz kus ve ucurmalık kuş besleme kararı aldı[email protected]

2-3 tl ye kuş bulman zor bide azman olacak cami yozu bulursun ancak 2-3 tl ye.

bakalım görelim 2/3 tl lik arıyorum ucurmalık kuş

sana tavsiyem pazar günü izmirde kurulan kuş pazarına git. kafesçilerle yap pazarlığını al kuşlar. toptan alırsan 50 tl. bir çuval kuş alırsın emin ol.

biliyorum pazarı ordan almıştım bir iki tane kuş ama şimdi oraya gidemem yani ondan

Tam olarak nerde bu izmirdeki kus pazarı bılgısı olan var mı ?

504 bincen yukarı gitcen çünkü garajdan 150 gecmiyo yukarı gitcen 150 bincen zaten hemen 150 kuş pazarının önünde indiriyo,

504 deil 505 bincen ordan yukarı altındag gitcen ordan 150 bincen ondan bir lastik fabrikası olcak orda birişlen die durak olcak ordan ince şöföre desen kuş pazarından incem o indirir seni

Bide unutmayalım sadece PAZAR günleri kuruluyor

aytaç' Alıntı:
sana tavsiyem pazar günü izmirde kurulan kuş pazarına git. kafesçilerle yap pazarlığını al kuşlar. toptan alırsan 50 tl. bir çuval kuş alırsın emin ol.

selamlar pazardan patates mi alıyorsunuz ? hiç anlamam zaten şu kuşları cuvala koyanları benim bildiğim bir hırsız cuvallar kuşu :=(

hell42' Alıntı:
biliyorum pazarı ordan almıştım bir iki tane kuş ama şimdi oraya gidemem yani ondan

selam peki 2 tl yada 3 tl olacak pazarada gidemiyorsun kuşu taksiye koyup senin ayagınamı getirecekler.

tengelli' Alıntı:
hell42' Alıntı:

selam peki 2 tl yada 3 tl olacak pazarada gidemiyorsun kuşu taksiye koyup senin ayagınamı getirecekler.
abicim çok mukemmel söyledin

nskyigit' Alıntı:
tengelli' Alıntı:
hell42' Alıntı:

abicim çok mukemmel söyledin

ben dedimdi şimdi taksiye binik getirsinler Allah Allah

tengelli' Alıntı:
aytaç' Alıntı:

selamlar pazardan patates mi alıyorsunuz ? hiç anlamam zaten şu kuşları cuvala koyanları benim bildiğim bir hırsız cuvallar kuşu :=(
lafın gelişi, bir çok kuş alırsın anlamında kast ettim oke. :hmm:

tmm ya fazla tartışmayalım neyle gelirse gelsin

Cok saolun arkadaslar...

Geri