Hüseyin BAŞOĞLAN
Moderatör
- Ad Soyad
- Hüseyin BAŞOĞLAN
- Meslek
- Yazılım-Tasarım
- İlgi Alanı
- Balıklar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
s.a değerli lord,arkadaşım bizler İzmirde bu tarz kuşları kara kanat mısiri-kara kuyruk mısiri-mavi kanat mısiri-mavi kuyruk mısiri isimleriyle tabir ederiz.mevzu bango sorusuna gelince,gövde komple renkli kafa beyaz kanat uç telekleri beyaz olabilir.bu kostümdeki kuşlar için bango tabirini kullanırız.konu azman mevzusuna gelince,düz uçan hiç bir özelliği olmayan hiç bir marifet sergileyemeyen kuşların genel adıdır azman.lord' Alıntı:bierşey sorcam bunlar bangoya benziyor bunların azman oldukları nasıl anlıyorsunuz??
lord' Alıntı:bierşey sorcam bunlar bangoya benziyor bunların azman oldukları nasıl anlıyorsunuz??
evet ama denizli bangosu (azman)laneth' Alıntı:bu kuşlar bence bango dur.....
kardeşim bunlar hakiki azmandır şüphen olmasınlaneth' Alıntı:bu kuşlar bence bango dur.....
brtysl' Alıntı:ya bi arakdasımız bango hiçbir marifet sergilemeyen hiçbir hüneri olmayan kuştur gibisinden bişy soylemiş.arkadaslar benim kusculuk hakkında asırı bir bilgim yok ama bilmiyorsanız sallamayın lutfen.diger bir arkadasımız onun dogrusunu soylemiş saolsun.denizli azmanları yerden parıltı gosterildiginde dalısa geçerler dalıcı kuşlardır yani.ayrıca asırı derecede sadıktır kümesine.ve bence gayet hoş goruntuleri var.bunlar ozellik degil mi arkadasım.illaki takla mı atcak mesela .yapmayın lütfen
brtysl' Alıntı:brtysl' Alıntı:ya bi arakdasımız bango hiçbir marifet sergilemeyen hiçbir hüneri olmayan kuştur gibisinden bişy soylemiş.arkadaslar benim kusculuk hakkında asırı bir bilgim yok ama bilmiyorsanız sallamayın lutfen.diger bir arkadasımız onun dogrusunu soylemiş saolsun.denizli azmanları yerden parıltı gosterildiginde dalısa geçerler dalıcı kuşlardır yani.ayrıca asırı derecede sadıktır kümesine.ve bence gayet hoş goruntuleri var.bunlar ozellik degil mi arkadasım.illaki takla mı atcak mesela .yapmayın lütfen
bunu söyleme nedenim de şu.insanlara yanlış bilgi vererek kuşun değer ve itibar kaybetmesine neden oluyor boyle arkadaslar o yuzden yazdım bunları