Baba ile Yavru

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TiryandaLi1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Aytekin Yiğit
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kuşlar
S.a abiler ve arkadaşlar.Baba ile yavrusunu eş vurdum damar kaybolmasın diye yaklaşık bir senedir eşler daha hiç yavru alamadım.Yavrular kazık tüyüne girdiklerinde hep ölüyorlar.Başka kuşların altına sürdüm yumurtalarını aynısı yine oldu.Acaba diyorum kan mı fazla geliyor.Sizlerinde görüşlerini bekliyorum.Herkese Hayırlı Cuma'Lar.İyi günler.

sadece cok istediğindendir bendede oluyor öyle şeyler. gözüne bakarsın büyüsün diye hepsi ölür.

merhaba bence hemen ya eş ayır dene yada beravit b12 ilacı kullan salmonella nedeniylede ölebilirler umarım değildir, iyi kuşlar nazlı olurlar biraz ,herşey gönlünce olsun :slm:

Yavrulara gözün gibi bakarsın öLür bu yaşamaz dersin büyürler Bizde öyle oLdu ALLAH yardımcın olsun

Ya Baba Yavru Oldugu İçindir.Bizdede Öyle Kardeş KArdeşe Eş WArdı Yavruları Ya SAkat Cıkıyordu Yada Biraz Büyüdükten Sonra Birden Ölüyorlardı

Baba ile yavruyu birbirine vurmandan dolayı değildir.Ya bi hastalık var anaç kuşları etkilemiyo sadece yavruları öldürüyo yada herkeste olduğu gibi gözünün içine baktığın kuşun başına bişey geliyo.Dışkılarından tahlil yaptırırsan sorun ortaya çıkar.

gözünn içine bakarsın da ölür tmm veya nazar degiyor diyelim ama hepsine mi deger ama babası ile kızı tamm kanı tamamm lıyıp baska kan sokmayaca ksınız ama akraba evliliklerinde 1 kere coccuk doguruyor digerleri karnında ölüyür bunlarda da aynı olayın degişigi yani kızmaya girerken ölme olbilir ama soy derseniz bence aynı kana yakın olan 1 kus la es yapın erkek-dişi 2 side elinizde yavrularını cift büyütürse baba ile kızını cıkan yavrularla esleyip kanı devam etttire bilirseniz ama zaman alıcaktır mantıklı ise deneyin derim hiç yoktan idir :heyo:

beyzade' Alıntı:
Baba ile yavruyu birbirine vurmandan dolayı değildir.Ya bi hastalık var anaç kuşları etkilemiyo sadece yavruları öldürüyo yada herkeste olduğu gibi gözünün içine baktığın kuşun başına bişey geliyo.Dışkılarından tahlil yaptırırsan sorun ortaya çıkar.

bencede analarını babalarını etkileeyen bir hastalık yavruları etkiliyor olabilir

Dun biri bugun diger yavruyu kaybettim , kumesimde en cok beklentilerim olan yavrulardi ama nasip degilmis. :hayir:

Geri